Keek op de week: Week 17 - 2024

Deze week was het een week van afscheid nemen, nieuwe klanten ontmoeten en een memorabele ''fuck-up night''!
Benieuwd naar onze avonturen? Lees snel verder!

De week begon met een aantal klantbezoeken, zo toog onze Fleur richting Lankhorst alwaar ze op een ''digitale'' en ludieke manier ontvangen werd door Robin Kras. Een goed gesprek volgde waarbij Fleur meer te weten is gekomen over de achtergrond en missie van de organisatie. Onmisbaar wanneer we de werving oppakken, daarnaast was het ook erg interessant. Eelkje en Janet waren on tour richting Bakker Transport & Warehousing, dat wil zeggen....Eelkje achter het stuur zodat Janet de handen vrij had om te appen, mailen en bellen en ja, dat kan ze tegelijkertijd!
Samen met Stefan Meijering en Anke Huitema-Bakker hebben ze gekeken naar de mogelijkheden binnen de werving van nieuwe medewerkers, een warm welkom bij deze nieuwe klant uit Heerenveen!

Manon had deze week ook een aantal on the road dagen, zo schoof ze dinsdag aan bij Marjolein Noppert van Zebra om de nieuwe werkenbijsite te bespreken. Woensdag trok ze verder ''haar'' provincie in, in het mooie Emmen had ze de kick off van het recruitment marketing traject met Niemeijer Installatietechniek.

Lyda behaalde deze week haar ''Leiderschap voor medewerkers'' certificaat vanuit MKB Beter, na een laatste ''uit je comfortzone'' ochtend én een lekkere lunch nam Lyda vol trots haar certificaat in ontvangst. Grote dank naar Peter Scherjon voor de inspirerende sessies!

Wie ook geïnspireerd werd deze week was Janet, naast het multitasken in de auto en het bezoeken van Hoekstra Transport om het over JOOOP Werkt! te hebben was ze woensdag aanwezig bij de ''Fuck-up night'' georganiseerd door de Vereniging Ondernemend Sneek. Het woord zegt het al, niet alles kan altijd goed gaan. Zo ging menig ondernemer met de billen bloot en werden successen én valkuilen gedeeld. Enorm leerzaam, enorm gezellig en door die combinatie enorm waardevol. Janet kijkt al uit naar de volgende editie!

Donderdag namen we (gelukkig tijdelijk) afscheid van onze stagiaire Joëlle, haar stage zit erop en de komende weken gaat zij haar opleiding afronden en genieten van een poosje vrij. We zijn al in gesprek om in september de draad weer op te pakken maar voor nu, succes met de laatste loodjes Joëlle en enorm bedankt voor je inzet de afgelopen maanden. Geniet van je vakantie en we zien je graag terug!

Daarmee komt er een eind aan deze bomvolle week vol afspraken, successen en nieuwe kansen. Wij gaan komend weekend een extra dutje doen zodat we er maandag weer vol gas tegenaan kunnen, we wensen je een fijn weekend en, tot volgende week!