Keek op de week: Week 16 - 2024

Wat een superleuke reacties kregen we van veel kanten uit ons netwerk verleden week!
Goed om te bemerken dat onze ‘’Keek’’ zo goed gelezen wordt én dat menig werkgever benieuwd is naar onze nieuwe succesformule!

Daar later meer over, eerst over naar de afgelopen week waarin er weer veel ‘leven’ was op de Zeilmakersstraat.
Zo ging Fleur afgelopen maandag op de koffie bij Mads van Rameau Voetzorg & Schoenmode om de lopende werving te bespreken.
Mads loopt net als veel andere werkgevers aan tegen een lastige kandidatenmarkt, samen met Fleur heeft hij kritisch gekeken naar de openstaande functies en zo kwam het gesprek als vanzelf op recruitment marketing terecht!
Reden genoeg dus om ook maar een afspraak met Manon in te plannen, deze vond vanmorgen plaats. Over snel schakelen gesproken!

Manon & Fleur pakken dit traject samen op om Rameau zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het werven van nieuwe medewerkers, enorm leuk én het werkt zoveel beter.

Fleur was ook dinsdag op pad, samen met Eelkje en Lyda was zij aanwezig bij collega Dick Visser in zijn prachtige trainingsruimte in hartje Sneek.
Communicatie was het onderwerp deze ochtend. Communiceren doen we iedere dag als recruiter maar, hoe zet je de juiste technieken in om alles uit een gesprek te halen? Dick heeft de dames mooie handvaten weten aan te reiken om goede intake, sollicitatie -en netwerkgesprekken te voeren. Bonus: Dick zijn vrouw was de keuken in gedoken en er stond dus weer een lekker baksel voor ze klaar!

Donderdag waren Janet en Lyda aanwezig op het evenement ‘Krachttoer’ in De Lawei in Drachten.
Een prachtig initiatief van Fryslân Werkt vol met inspirerende sessies, workshops en interessante sprekers.
Het is ontzettend leerzaam en uiteraard ook gewoon leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en collega HR managers en intermediairs te spreken.
Het programma van donderdag stond o.a in het teken van duurzaamheid binnen de arbeidsmarkt, een hot item merken wij. Bij veel van onze klanten komt dit ook steeds vaker ter sprake.

Kortom, vooral een inspirerende en vernieuwende week deze keer.
Met nog steeds de hoop op droog weer en een zonnetje zeggen we: ‘Proost! En tot volgende week!’