Keek op de week: Week 14 - 2024

Met een prachtig zonnig weekend in aantocht en een korte werkweek door de Paasdagen delen we hier graag weer onze belevenissen met je!

 

Afgelopen maandag waren we uiteraard vrij i.v.m. Pasen, helaas flink wat collega's in de lappenmand dus het lange vrije weekend ging een beetje aan ons voorbij.
Inmiddels zijn we bijna weer compleet gelukkig en hopen we dat de griep voor nu verslagen is. 

Onze Fleur had nergens last van gelukkig maar belandde toch op de spoedeisende dienst afgelopen maandag. Ze was heel fanatiek haar vriend aan het helpen als automonteur maar die ambacht legt ze toch maar even naast zich neer.
Een paar hechtingen en een prachtig verbandje later stond ze er weer, beterschap Fleur! 

Ondanks de 'handicap' weerhield het haar er niet van om afgelopen woensdag deel te nemen aan de ''Sollicitatie Carrousel'', een event georganiseerd door Firda MBO waarbij studenten van o.a. de opleiding Marketing & Communicatie in verschillende rondes zichzelf moesten pitchen, hun cv moesten toelichten en sollicitatie gesprekken voerden. Samen met onze concullega's van Start Uitzendbureau en Tempo Team waren ook wij aanwezig om de studenten te voorzien van feedback en handige tips. Iedereen deed super mee, enorm leuk om zo ''aan de wieg'' van de volgende generatie werknemers te staan en bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling! De organisatie was uitstekend, wij kijken alweer uit naar volgend jaar!

Manon was deze week op pad vanuit Recruitz-on, zo bezocht ze woensdag Niemeijer Installatietechniek in Emmen en schoof ze donderdag aan bij de Kuurman Groep in Hoogezand. Beide bedrijven zijn kritisch aan het kijken naar recruitmentmarketing, een uitgelezen kans dus om eens rond de tafel te gaan zitten om te kijken of we hen daarin kunnen ondersteunen. Binnenkort hopelijk het vervolg hiervan!

Tot slot bracht Eelkje donderdag haar maandelijkse bezoek aan de IJB Groep in Lemmer, alwaar ze kennis heeft gemaakt met Menno Dooper en de laatste vacatures heeft besproken. Het spreekwoord ''Mooi waar op e Lemmer” ging helaas niet op, dikke jas aan en paraplu mee in dit geval.

Kortom, een korte maar zeker niet minder productieve week.
Met de verwachting van 20+ graden aankomende zaterdag zetten wij de rosé vast koud, tot volgende week!