Keek op de week: Week 15 - 2024

Daar issie weer, een hagelnieuwe Keek op de Week.
Deze week veel externe activiteiten én een grote verandering, we nemen je daar graag in mee dus lees snel verder!

 

Maandag en dinsdag stonden in het teken van intern overleg. De soms overspannen arbeidsmarkt zorgt er voor dat (sommige) vacatures lastiger te vervullen zijn of té lang open staan. Zowel wij als onze klanten krijgen daar geen energie van. Dat moest anders dus!

Jobz-on heeft al sinds jaar en dag een prachtige positie in Friesland, tijd om die te vergroten en nog verder uit te breiden.
Aangezien we sinds eind vorig jaar ons eigen inhouse marketing bureau hebben, Recruitz-on, lag daar de sleutel tot succes.
Samen met Lyda en Janet heeft Manon een mooi concept neergezet met als uitgangspunt: ''Binnen 2 weken 2 plaatsbare kandidaten''.
Nou zijn er al een aantal Jobz-on klanten blij met de marketing ondersteuning maar met ons nieuwe concept ''De 5 stappen van Jobz-on, van vacature naar medewerker'' komt de marketing expertise voor iedereen beschikbaar!

 

Achter de schermen zijn we hier al een tijdje mee bezig en, de resultaten liegen er niet om! Hoog tijd dus om dit met het hele team te delen, trainingen in te plannen met de recruiters en straks nóg meer werkgevers en werknemers blij te maken.
Ben jij nieuwsgierig naar onze succesformule? Schroom niet contact met ons op te nemen, we praten je graag bij!

 

Binnenkort opent het vaarseizoen weer haar ''sluizen'' in Sneek en omgeving, hoog tijd dus om alvast voorbereidingen te treffen voor alle mooie jachtbouw -en watersport vacatures die we hebben. Omdat het er een hoop zijn gaat eind april de vernieuwde website werkenindewatersport.frl live. Een mooie plek om alle watersportvacatures te verzamelen en te delen, hou onze socials in de gaten voor de lancering hiervan!


Fleur en Janet zijn deze week beiden in ieder geval veel op pad geweest omdat er een boel nieuwe klanten bij komen. 'Bêst Genôch' dachten we zo!


Donderdag was het ''beursdag'', Fleur en Janet stonden samen op het event 'Logisch Logistiek'. De organisatie hiervan lag in handen van Fryslan Werkt en menig werknemer en werkgever kon in het Thialf Stadion het gesprek met elkaar aangaan. Janet was groot fan van de snoeppot van onze buren Dinkla, maar die foto houden we voor onszelf!
Een enerverende dag met mooie sprekers, zo verzorgde Christien Lycklama à Nijeholt van Hoekstra Sneek een mooie presentatie over de werkwijze van Hoekstra. Het blijft een kleine wereld want Manon schoof deze week eerder al bij haar aan tafel om het wervingstraject voor een aantal mooie functies door te nemen.

 

Kortom, wij hebben niet stil gezeten! Op naar mooie nieuwe ontwikkelingen de komende tijd, voor nu wensen we je een prachtig weekend!