Keek op de week: Week 13 - 2024

De regen valt wederom gestaag door tijdens het schrijven van deze Keek op de Week, wat zijn we allemaal toe aan de zon! Tijd voor leuke dingen dus en, daar zijn we wederom deze week weer in geslaagd!

 

Dinsdagochtend begonnen we met onze eerste teambuilding meeting van dit jaar. Lyda nam ons om te beginnen mee in een hele nuttige ademhalingsoefening om vanuit alle rust te kunnen starten. Vanuit haar expertise als yoga-docente ligt dit helemaal in haar straatje maar, het hele team vond het prettig! Toen iedereen volledig ontspannen zat zijn we verder gegaan met een aantal visualisatie opdrachten door middel van moodboards, iedereen presenteerde vervolgens zijn of haar kunstwerk en daar kwamen prachtige dingen uit.
Met een lach en een traan stelde iedereen zich open en kwetsbaar op; het was heel fijn om eens wat verder de diepte in te gaan met je collega's. Zo kwamen we tot verrassende inzichten welke een prachtige brug vormden naar het bespreken van waar we met Jobz-on nu staan én waar we als team en als bedrijf naar toe willen. Kortom, een intensieve maar zeker enorm geslaagde ochtend welke we afsloten met een lekkere Indische lunch die Janet de avond van te voren al had voorbereid.
Grote dank ook richting Dick Visser die zijn prachtige ruimte voor ons beschikbaar stelde, ben je op zoek naar een fijne bed & breakfast of locatie voor coaching/meetings? Neem dan zeker eens contact met hem op!

 

Woensdag was het overigens weer tijd voor een wat gezondere lunch, leuk hoor die kwark maar het gaat niet altijd zoals gepland en dus strooide Jantsje haar gepofte rijst rijkelijk over de tafel heen! Dan toch maar weer een tosti? Manon en Tieme kijken in ieder geval altijd uit naar vrijdag want....dan is het weer ''Broodje van de Blonde Italiaan'' dag!
Deze vrijdag besloten we met het team overigens voor een Paaslunch te gaan, ook erg lekker en gezellig!

 

Eelkje is deze week veel onderweg geweest om te praten met zowel bestaande als nieuwe klanten, er komen leuke vacatures aan in ieder geval en ze komt wel aan haar kilometers op deze wijze. Goed gedaan Eelkje!

 

Donderdag stonden Manon en Tieme, volledig hygiënisch verpakt, in de productiehal van Yme Kuiper in Heerenveen alwaar ze filmcontent geschoten hebben voor de komende wervingscampagne. Enorm leuk om door Donald Koster door de verschillende fases van het productieproces heen gepraat te worden en met eigen ogen te zien hoe dat er dan aan toe gaat. Rixt Meijer en Andreas Wierda schitterden in hun interviews en Tieme zit as we speak in de eerste editing-ronde om er een prachtig filmpje van te maken.

 

Een mooie, afwisselende en tikkeltje culinaire week dus.
Op naar de zon en een lekker lang weekend, we wensen je een hele fijne Pasen en tot volgende week!