Keek op de week: Week 12 - 2024

Met het begin van de officiële lente ronden wij deze week weer af!
Het zou fijn zijn als het zonnetje er ook wat meer bijkwam maar, productief zijn we in ieder geval geweest afgelopen week.

 

Zo maakte Manon onlangs een tussenstop in Joure alwaar ze met Remco Rienstra van Remcool Airconditioning besprak welke waarde Recruitz-on zou kunnen toevoegen op het gebied van werving. Leuk om te bemerken dat steeds meer organisaties binnen én buiten Friesland interesse tonen in deze dienstverlening! Wil jij nou ook een keer om de tafel om te kijken wat marketing voor je recruitmentactiviteiten kan betekenen? Geef gerust een gil!

 

Lyda heeft afgelopen week een mooie (tijdelijke)carrière switch gemaakt naar docent. Vanuit onze buren van 3Oburo kregen we de uitnodiging een aantal gastlessen te verzorgen voor leerlingen van 3 Havo op het CSG Bogerman in Sneek. Hier draaide Lyda haar hand niet voor om! Ze heeft de werknemers en werkgevers van de toekomst alvast meegenomen in wat een intermediair als Jobz-on voor hen kan betekenen. Ze hebben geoefend met kennismakingsgesprekken en het maken van een goed cv. Een geslaagde ochtend dus, zowel voor ons als voor de leerlingen!

 

Fleur is afgelopen week in de wereld van LinkedIN gedoken en heeft een leerzame training gevolgd om het meest optimale resultaat te bereiken door het inzetten van LinkedIN binnen de werving naar nieuwe kandidaten. Nou zijn we allemaal nooit te oud om te leren en om ons te ontwikkelen en daarom staat er voor komende week een teambuilding ochtend op het programma, volgende week zullen we daar verslag van doen.
Samen met Jantsje is Fleur ook al even bezig met een gezonde(re) leefstijl, zo gingen de dames afgelopen week op de fiets naar het werk; goed bezig meiden!

 

Als laatste, met de intrede van de lente komt óók de zomer dichterbij! Dat betekent leuke (tijdelijke) functies binnen onder andere de horeca en watersportbranche. Zo leveren we traditiegetrouw altijd een hoop horeca-toppers voor de verschillende festivals binnen onze provincie. Ben jij opzoek naar een leuke (bij)baan de komende maanden? Schrijf je dan alvast in voor onze jobalert via https://www.jobz-on.nl/werkzoekend/jobalert om zo geen enkele vacature te missen.

 

Voor nu wensen we jou met ons volledige team een prachtig weekend en, tot volgende week!