Keek op de week: Week 11 - 2024

Vorige week eindigde niet op vrijdag, maar op zaterdag! Dus de vrijdagmiddag borrel kwam te vervallen en alle hands on deck om de Zeilmakersstraat om te toveren tot “expeditie Werkgeluk’. En wat hebben we genoten zaterdag van de 275 bezoekers! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij Werkfestival Sneek.

 

Maandagochtend was voor Janet het uur van de waarheid! Ze mocht zich al vroeg melden bij de notaris Gerard Vellinga. Janet gaat vanaf nu alleen on met Jobz-on en dat vonden wij wel een bloemetje waard. Maar wij waren niet de enigen. Bloemen, beerenburg, kaartjes… ze is maar verwend. Nog even napraten onder het genot van een heerlijke kop koffie en toen weer aan de slag! Alle vacatures doornemen, kandidaten die zich hebben gemeld doorspreken en toen moest Eelkje zich alweer voorbereiden op het volgende evenement!


De banenmarkt in de Lawei in Drachten georganiseerd door FryslânWerkt. Wat was Eelkje enthousiast over deze banenmarkt, complimenten aan de organisatie. Woensdag kwam ze terug met allemaal gemotiveerde kandidaten die zich bij haar hadden ingeschreven.

 

En als kers op de taart kwam Janet donderdag begin van de middag heel enthousiast vertellen over haar ochtend bij Chris de Jong van Bongastate waar zij vanuit MKBbeter een leiderschapstrainingsochtend had tussen de schapen.
Toen ze beeldend uitlegde hoe ze een Ram tussen alle schapen uit het hok moest leiden, kun je je voorstellen dat we krom lagen van het lachen. Daarna legde ze heel serieus uit waarom ze dit heeft gedaan en waren we toch wel wat jaloers.