Keek op de week: Week 10 - 2024

Wederom een prachtige week hebben we achter de rug! As we speak zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen van de Open Bedrijven dag van zaterdag 9 maart; daarover later meer! 

 

We verklapten verleden week al een beetje dat Recruitz-on druk met een aantal werkenbijsites bezig is en, afgelopen week volgde de eerste livegang!
Voor Vanquish Yachts creëerden zij samen met de frontend developers van @Multimided een dijk van een werkenbijsite! Het belang van een werkenbij site wordt helaas nog wel eens onderschat door veel werkgevers, zonde want is dé manier om je arbeidsmarktcommunicatie en employer branding strategie grondig te verstevigen! Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op www.werkenbijvanquish-yachts.nl en, als je nou zelf ook een gave werkenbij site wil....geef Manon even een belletje!

 

Over Manon gesproken....die blies afgelopen dinsdag maar liefst 37 kaarsjes uit! Uiteraard hebben we dit met het hele team, taart en cadeautjes even gevierd!

 

Onze Lyda, die sinds een paar weken weer lekker aan de slag is na haar verlof, begint het steeds drukker te krijgen! Zo is ze samen met Janet op pad geweest naar Kwant Controls in Sneek om daar uiteindelijk het stokje over te kunnen nemen van Janet. Een leuke klant met groeiambitie, samen zetten we de schouders eronder om daaraan te kunnen voldoen!

 

En dan....zaterdag 9 maart, morgen dus!
De eerste editie van de Open Bedrijvendag Súdwest Fryslân, georganiseerd door werkfestival Súdwest Fryslân. Tussen 10.00 en 16.00 uur openen wij onze deuren aan de Zeilmakersstraat 15 om iedereen die dat wil kennis te laten maken met Jobz-on!
We hebben leuke activiteiten klaarstaan waaronder het gratis laten maken van een professionele foto of het laten checken van je CV, bij onze ''buren'' van @Vonk kun je, je eigen tuinfakkel maken en een aantal dj's zorgen voor de goede sfeer.
We hebben de krachten gebundeld met een hoop leuke partijen uit de regio, we verbinden ons aan elkaar door het willen creëren van ''Werkgeluk''.
Zo kun je niet alleen kennis maken met ons maar ook met (MBO) opleidingen, leer/werk trajecten, (studie)loopbaan begeleiders en de jobcoaches van JOOOP.
Het beloofd een prachtige dag te worden en, om alle nieuwsgierige bezoekers te woord te staan zijn wij met ons volledige team aanwezig.
Jantsje trekt voor 1 dag haar ''oude'' recruiter shirtje zelfs weer uit de kast want hoe meer mensen we naar een leuke (nieuwe) baan kunnen begeleiden hoe beter!Voor nu zeggen we dus geen prettig weekend maar.....Oant moarn!