Keek op de week: Week 1

De eerste week van het nieuwe jaar zit er weer op en dat betekend de eerste keek op de week van 2023! Bij ons stond deze week vooral in het teken van de goede voornemens. Het goede voornemen van Jobz-on is natuurlijk weer veel werkgevers en werkzoekers matchen.
Deze week zijn we dan ook weer actief gestart met het voeren van mooie gesprekken met werkgevers en werkenzoekers! En de eerste campagnes zijn uitgerold op de social media.

Helle Koning-Kruitwagen en Michel Dijkstra zijn met zijn tweeën op bezoek geweest bij Vanquish Yachts, waar Michel vooral onder de indruk was over het feit hoe je nu inparkeert met zo’n groot jacht.

Janet van der Horst- Jansen en Lyda Gietema zijn bij de buren Fries Trading op gesprek geweest om hun vacatures door te spreken. Deze zullen volgende week online staan dus houdt onze website goed in de gaten. Zit de juiste vacature er voor jou nu even niet tussen? Schrijf je dan in voor ons JobAlert en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste vacatures.

Onder het mom van goede voornemens hebben we onze overgebleven kerstpakketten aan de voedselbank gedoneerd. Tieme Scheepvaart en Janet hebben met zijn tweeën de kofferbak volgeladen en de pakketten bij onze andere buren afgeleverd. Sytsma Antiek! Wat goed dat jullie verzamelpunt voor de Voedselbank zijn.

Dit was het weer voor deze week, wij zijn er volgende week weer met een verrassing! Dus houd onze social media kanalen in de gaten!

Fijn weekend!

#samensterker #vacatures #weekend