Jobz-on op Sneker Werkfestival

03-06-2021

Op zaterdag 28 september van 13:00 tot 16:00 wordt de bedrijfslocatie van Hoekstra Transport omgetoverd tot een Werkfestival. Sneker ondernemers stellen deze dag hun bedrijf open voor ieder die opzoek is naar werk, een stageplaats, zich wil oriënteren op ander werk of wil her- en omscholen. Een festival waar het naar werk zoeken een feest is! En daarom doet Jobz-on ook mee aan het Werkfestival Sneek.

Tijdens het Werkfestival zullen wij aanwezig zijn op het werkplein bij Hoekstra. Hier zullen verschillende vacatures in Sneek en omgeving te zien zijn en kan je in gesprek met medewerkers van Jobz-on. Daarnaast zullen wij meer informatie geven ons JobSwitch traject. Met dit traject bieden wij meer dan alleen loopbaanbegeleiding. Door de samenwerking tussen gecertificeerde loopbaanadviseurs en Jobz-on kunnen wij op alle vlakken ondersteuen. Zo stoppen wij niet bij een zoekprofiel, maar gaan daadwerkelijk op zoek naar een passende werkgever!

Naast JobSwitch zullen wij ook cv tips en handvaten delen, waarbij wij ook een eigen cv format aanbieden. Waardoor het maken van een top cv erg gemakkelijk wordt!

Binnenkort meer over het Werkfestival!