Harry Piekema in ons vernieuwde kantoor

03-06-2021

Ter gelegenheid van de restyling en verbouwing van ons kantoor organiseerde wij een relatiedag. Harry Piekema, bekend als de populaire Albert Heijn-manager in commercials, gaf een interessante lezing over non-verbale communicatie.
Sinds 2011 brengen wij werkgevers en werknemers bij elkaar. Na jaren van groei, uitbereiding van het team en aanscherpingvan de diensten, was het begin dit jaar tijd om ook het kantoor te voorzien van een vernieuwd jasje. Het kantoor heeft een restyling gekregen passend bij Jobz-on en deze tijd, eerder dit jaar schreven wij hier ook een blog over.
Om dit te vieren hadden wij afgelopen donderdag een relatiedag georganiseerd. Met een rondleiding door het vernieuwde pand, een drankje, heerlijk eten en Harry Piekema als spreker. Harry die naast acteur, regisseur, schrijver ook spreker is, naam de verschillende relaties mee in de wereld van non-verbale communicatie. Hij ging in op het echt contact maken met mensen en het belang hiervan in het werkveld.
Het was een gezellige en zeer geslaagde middag. Echt contact maken met elkaar is ook in de werksferen erg belangrijk. Dat hebben Harry en de relatiedag nog eens extra onderstreept.
Nieuwsgierig hoe de dag eruit zag? Bekijk hieronder een filmpje over deze dag! Ook Groot Sneek deelde er een stukje over!