Michel

“De dynamiek die de arbeidsmarkt met zich mee brengt en de specifieke manier van communiceren, maakt dat het werk altijd uitdagend en boeiend is.”

In mei 2021 ben ik bij Jobz-on gestart als Online Marketeer. Na mijn middelbare school heb ik Bewegingswetenschappen en Sportpsychologie gestudeerd en via verschillende wegen ben ik 4 jaar geleden de arbeidsbemiddeling sector binnen gestapt. Via een traineeship ‘Growth Hacking’ heb ik mij de afgelopen twee jaar kunnen ontwikkelen tot Online Recruitment Marketeer. De stap naar Jobz-on is voor mij een mooie, nieuwe stap in mijn ontwikkeling tot Online Marketeer gericht op arbeidsmarktcommunicatie.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik een goed gevoel krijg bij de arbeidsmarktbemiddeling. De dynamiek die de markt met zich meebrengt en de specifieke manier van communiceren gericht op de (actief en latent) werkzoekenden en sollicitanten, houden het uitdagend en boeiend. Het geeft altijd een euforisch gevoel als er kandidaten via jouw vacature of wervingscampagne kunnen starten met een leuke baan.  

De juiste vacature of werken-bij pagina maak ik door mij te verplaatsen in de sfeer van de opdrachtgever, maar vooral door mij te verdiepen in de wensen van de kandidaat. Je bent als Marketeer vooral bezig met het bepalen van de behoeften van de kandidaat om te zorgen dat ze geïnteresseerd raken, geboeid blijven door de teksten en zich daarna binden door te solliciteren. Ik ga dan ook graag in gesprek met mensen op de werkvloer om te bekijken wat het werk inhoudt, maar vooral waarom de werkenden het werk zo leuk vinden.  

Door de dynamiek en hectiek in de branche is geen dag het zelfde. Dit maakt het werken binnen een uitzendbureau als Jobz-on voor mij een feestje.  
 
Op zoek naar de juiste kandidaat en hulp nodig bij de werving? Ik help je graag!