Janet

“Het allermooiste van mijn vak vind ik het maken van de juiste match. Er is niets mooiers dan dat!”

Via een omweg ben ik van de mavo naar de havo gegaan. Nog een jaartje vwo gedaan om daarna de hbo opleiding Arbeiden & Beroep te volgen. Hierna heb ik nog een paar hele leuke jaren in de horeca gewerkt om vervolgens op 1 mei 1999 (Dag van de Arbeid) als vestiging assistent te starten bij Dactylo uitzendbureau in Sneek. Binnen Dactylo ben ik doorgegroeid naar vestigingsmanager en heb ik zes mooie jaren met veel plezier in Heerenveen gewerkt. Hierdoor heb ik een prachtig netwerk opgebouwd in Sneek en Heerenveen, waar ik tot op de dag van vandaag nog veel plezier van heb. Nadat Dactylo in 2008 werd overgenomen heb ik samen met Helle 2,5 jaar met veel plezier een nieuwe vestiging in Sneek opgezet voor Flexmen, om daarna onze droom na te jagen en vanaf 1 november 2011 voor onszelf te gaan beginnen aan de Lange Veemarktstraat te Sneek! Na 9 jaar zijn we uit ons jasje gegroeid en verhuisd naar de Zeilmakersstraat.  
 
Ooit ben ik begonnen met het idee dat werken bij een uitzendbureau een mooi opstapje zou zijn voor een glansrijke vervolgcarrière, al heel snel wist ik dat dit is wat ik wilde. De dynamiek van een uitzendbureau is prachtig. Je moet de hele dag schakelen. Zo zit je bij een opdrachtgever en praat je met haar over hun personeelsbeleid/flexibele schil om een uur later een speeddate bij te wonen voor een geschikte secretaresse.   
 
Het allermooiste van mijn vak vind ik het maken van de juiste match! Er is niets mooier dan dat. Vooral de matches die je op papier niet zou maken. Persoonlijk contact is daarbij van groot belang. Je kunt nog zo’n mooie cv hebben, maar als je als persoon niet past binnen een organisatie wordt het nooit een goede match.  
 
Mijn kracht ligt in het begrijpen van anderen mensen, ze in hun waarde laten om daarna de vertaalslag te kunnen maken naar een passende werkomgeving. Netwerken vind ik prachtig! Ik ben een echte mouw opstroper. Maar bovenal ben ik mezelf!
 
Nieuwsgierig geworden hoe ik jou kan helpen? Neem gerust contact met mij op.