Helle

“Na al die jaren is het vinden van een passende baan voor de werkzoekende en die juiste persoon voor de werkgever, nog het allerleukste!”

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de uitzendwereld. Ooit gestart als secretaresse/office manager en vervolgens doorgegroeid naar verschillende functies. Totdat ik samen met Janet onze droom achterna ben gaan jagen om voor onszelf te beginnen met Jobz-on! Naast al mijn ervaring in de uitzendwereld heb ik ook veel uitzendbanen gedaan om te proeven hoe het is om te werken als uitzendkracht.
 
Het leukste van mijn werk is na al die jaren nog steeds het vinden van een passende baan voor de werkzoekende en voor de werkgever, die juiste persoon. Ook de afwisseling en het meedenken, zowel met de uitzendkrachten als opdrachtgevers, is en blijft leuk. Elke werkdag is anders. De arbeidsmarkt is erg afwisselend en hierdoor elke werkdag ook. Naast mijn werk in de arbeidsmarkt, ben ik natuurlijk ook nog ondernemer. Ook dat vind ik prachtig!
 
Ik ben een mensenmens en doordat ik snel kan schakelen, een groot empathisch vermogen heb en veel mensenkennis, kan ik kandidaten snel op hun gemak stellen. Zo kunnen ze zichzelf zijn en zie ik snel waar hun kwaliteiten liggen.  
 
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?  Neem gerust contact met mij op.