Vacature bij

Met ‘Vacature bij’ zetten wij extra stappen bij het plaatsen van een vacature en geven we extra aandacht aan je vacature om zo de juiste kandidaat te vinden. Bij "vacature bij" wordt je vacature op een wervende, aantrekkelijke en passende wijze geschreven, waarbij het DNA van je bedrijf het uitgangspunt vormt. Maatwerk. Flexibel. Effectief.

Met ‘Vacature bij’ laat jij jouw employer brand spreken.

Potentiële medewerkers krijgen hierdoor een compleet beeld van de organisatie en hebben direct het idee waar ze solliciteren.

Wij werken onder andere voor:

Vacature bij

Met "Vacature bij" schetsen wij een beeld van de functie, kenwaarden en de bedrijfscultuur. Werkzoekenden krijgen hierdoor een compleet beeld van de organisatie en weten direct waar ze solliciteren. Daarnaast verdiepen wij ons in de doelgroep en schetsen wij de ideale kandidaat door middel van een persona. Aan de hand van deze persona wordt de vacature ingezet en gecommuniceerd.

"Vacature bij" vergroot de naamsbekendheid van je organisatie, oftewel je "employer branding". Kort omschreven is "employer branding" de reputatie en image die een bedrijf heeft als (potentiele werkgever). Hoe beter je in staat bent om te laten zien wat de vacature bij je bedrijf interessant maakt, hoe gemakkelijker je de juiste mensen vindt.

De Stappen

  • Employer brand definiërenAllereerst gaan we je employer brand definiëren. De identiteit, onderscheidend vermogen en kernwaarden. Dit doen we door met jou en eventueel medewerkers in gesprek te gaan, om een compleet mogelijk beeld van je bedrijf te krijgen. Hierbij brengen wij ook de doelgroep in kaart door middel van een persona (de ideale kandidaat).
  • Schrijven richting doelgroepAan de hand van jouw employer brand en de persona (her)schrijven wij de vacature richting de juiste doelgroep.
  • Communicatie rondom de vacature De vacature wordt gedeeld op onze website, verschillende jobboards, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien nodig een (gesponsorde) campagne om de juiste doelgroep te bereiken, eventuele kosten hiervoor zijn in overleg.
  • Werven! Werven! Aan de hand van de vacature gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Soms weet de ideale kandidaat nog niet dat hij voor je gaat werken.
  • Selectie & afhandelingSelectie & afhandeling kandidaten. Van tijdelijk tot vast, van zzp’er tot oproepkracht. Wij verzorgen de gehele werving en selectie.
  • Aan de slag!De nieuwe medewerker(s) gaan aan de slag!

Zoeken jullie voor meerdere vacatures versterking en willen jullie meer bekendheid als werkgever? Kies dan voor ons Werkenbij concept.