Keek op de week: Week 9

Keek op de Week!       Week 9
 
Het is vrijdag en dat betekend dat het tijd is voor de nieuwe Keek op de week! En ondanks dat het voorjaarsvakantie is waren wij met onze opdrachtgevers volop in actie. Daarnaast hadden we een verjaardag te vieren want Helle Koning-Kruitwagen mocht deze week 59 kaarsjes uitblazen.
 
Om de week leuk te starten hebben we op dinsdag Helle haar verjaardag gevierd. Bij Helle haar binnenkomst moest er natuurlijk voor haar gezongen worden. Echte nachtegaaltjes zijn we. Rond 10:00 werden we verwend met hazelnoot-schuimgebak van de Korenbloem. Een goed begin van de week vinden wij!
 
Dinsdagochtend zijn Janet van der Horst- Jansen en Elien Ringnalda ter kennismaking naar Westhem geweest bij de Pollepleats, dé locatie voor trouwen, vergaderen, familiefeesten en vriendenweekenden. Voor Elien was dit de eerste keer om deze locatie te bezoeken. Haar woorden waren dan ook “Wat een prachtige locatie en een mooi bedrijf om te leren kennen.” Bedankt voor het prettige gesprek en de uitnodiging.
 
Op donderdag was het voor Lyda Gietema tijd om de deur uit te gaan. Ze ging op bezoek bij KBC Scharnegoutum voor een rondleiding. KBC heeft een nieuwe vacature! Maar om ervoor te zorgen dat de juiste man/vrouw op de juiste plek komt is het belangrijk dat je weet wie je klant is, wat ze belangrijk vinden en wie er als persoon past. Dit is vaak nog belangrijker dan wat er op een CV staat. Dat is het mooie van ons vak. Ondanks de automatisering blijft het echt mensenwerk! Volgende week gaat de vacature van KBC online dus houd de socials en onze website in de gaten.
 
Vandaag mochten we de stichting leergeld Zuidwest Friesland ontvangen. Janet zit sinds vorig jaar in het bestuur van deze prachtige stichting die wij als Jobz-on ook een warm hart toedragen. Zo mag Tieme Scheepvaart de socials beheren. We hebben samen met het bestuur en coördinatoren gebrainstormd over o.a. hoe kunnen we onze doelgroep bereiken en ondersteunen. Namelijk 1 op de 8 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Door gebrek aan geld is het in steeds meer gezinnen niet mogelijk om kinderen te laten meedoen bij een vereniging, sportclub of muziekles.

Stichting Leergeld Zuidwest Friesland wil kinderen wél mee laten doen op school, met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming. Wil je vriend worden van stichting leergeld Zuidwest Fryslân of heb je een andere vraag? Dan kun je contact opnemen met Janet

Dit was het voor deze week, volgende week zijn we weer terug!
 
Fijn weekend!

#feest #samenwerken #weekend