Keek op de week: Week 8

We zijn er weer met een nieuwe keek op de week. Deze week zijn wij vooral erg druk bezig geweest op kantoor. Zo zijn er een aantal nieuwe campagnes live gegaan en hebben we veel nieuwe mensen leren kennen. Weinig te delen buiten kantoor deze week… Gelukkig was er nog wel een grote groep die bij ons langskwam en daar vertellen wij je graag meer over!
 
Afgelopen dinsdag mochten wij vanuit de Ledenraad van de Rabobank een mooie groep belangstellenden ontvangen in ons pand aan de Zeilmakersstraat. Marktteam Regio Sneek en mederaadsleden / ondernemers. In totaal 20 man/vrouw werden ontvangen met een kop koffie en daarna begon de rondleiding door het pand met een uitleg over VONK werkt door Niels Hoekstra!
 
Vervolgens ging de toer langs Jooop werkt waar Janet van der Horst- Jansen een gepassioneerd verhaal deelde over Jooop werkt. Hierna nam Helle Koning-Kruitwagen het stokje over vertelde hier enthousiast over Jobz-on. Michel Dijkstra eindigde de toer met een verhaal over online recruitment marketing, hoe de huidige en krappe arbeidsmarkt er uit ziet en hoe wij hier als Jobz-on mee omgaan. Onderwerpen als ons werkenbij-concept, targetting campagnes en marketing automations kwamen dus veelvuldig voorbij.
 
Bedankt voor deze kans Pier Damstra en Renate Venema-Zomer! Wij vonden het erg leuk om te doen!
 
Dit was het voor deze week, volgende week zijn we weer terug!
 
Fijn weekend!
 
#rondleiding #marketing #recruitment