Keek op de week: Week 7

Cake op de week

We zijn terug met een nieuwe "Cake op de Week", ja je leest het goed "Cake op de Week"! Elien Ringnalda en Gerda Veenstra vierden hun verjaardag samen! Dubbel feest ????! Eerst broodjes kroket tijdens de lunch en later op de middag genoten we van heerlijk gebak met een mooie foto van de jarige dames erop.

Afgelopen weken zien we dat er veel wordt geïnvesteerd op financiële afdelingen. Want de vacatures op dit gebied vliegen ons om de oren. Van tijdelijke vacatures tot vaste banen. Fulltime, parttime, inboeken van debiteuren/crediteuren tot financieel controller. Houdt onze socials in de gaten, komende periode komen er weer mooie vacatures bij.

Afgelopen dinsdag bezocht Gerda het First (work) dates event, georganiseerd door Pastiel. Het evenement bracht 15 werkgevers en 40 kandidaten uit de regio bijeen, waarbij de kandidaten de kans kregen om zichzelf voor te stellen aan potentiële werkgevers. Gerda heeft interessante gesprekken gevoerd en we hopen in de toekomst iets voor deze kandidaten te kunnen betekenen. Het was een succesvolle ochtend en het evenement was goed verzorgd door Pastiel. Wat Gerda betreft op naar een volgende keer!

Dit was het voor deze week, volgende week zijn we weer terug!

Fijn weekend!

#feest #event #team