Keek op de week: Week 6

Het is vrijdag en dat betekent, een nieuwe Keek op de Week! Deze week zijn we veel de deur uit geweest voor bedrijfsbezoeken en andere activiteiten. Wij nemen je graag mee in wat wij deze week allemaal hebben gedaan!

Om te beginnen was Helle Koning-Kruitwagen afgelopen zaterdag als sponsor aanwezig bij de volleybal dames van VC Sneek. Als de échte sportfanaat die Helle is kon ze erg genieten van de 3-0 overwinning en heeft ze met een goed gevoel de Sneker sporthal verlaten.????

Lyda Gietema en Helle gingen deze week de deur uit voor een activiteit van het ROC Friese Poort. Voor de eerste jaars marketing communicatie studenten was er een sollicitatie ochtend georganiseerd. Voor deze ochtend hadden de studenten een cv en een persoonlijke pitch voorbereid om het (stagebedrijf) te overtuigen tot een stageplek. Wij hebben in ieder geval een leuke dag gehad en hopelijk de studenten een stapje verder geholpen in het voeren van sollicitatiegesprekken. Bedankt ROC Friese Poort voor het uitnodigen en de goede verzorging!????????‍????

Voor Minke Stallmann was het ook een productieve week. Ze bezocht met Lyda en Gerda Veenstra voor het eerst verschillende bedrijven zoals Yme Kuiper, IJB Groep Lemmer en Lankhorst. Drie verschillende bedrijven die toch ook overeenkomsten hebben, zo maken ze allemaal een eigen product. Dankzij deze bezoeken heeft Minke haar kennis en inzicht vergroot en kan ze deze informatie nu gebruiken om de kandidaten goed op weg te helpen naar de perfecte match!????

En wisten jullie dat het vandaag warme truien dag is? Gerda wist het wel en die wees Tieme Scheepvaart er op. Tieme heeft daar maling aan want voor hem is het altijd warme truien dag!????

Dit was het voor deze week, volgende week zijn we weer terug!

Fijn weekend!

#werkgeluk #leukwerk #sneek