Keek op de week: Week 4

???????????????? ???????? ???????? ????????????????!

Het is weer vrijdag dus tijd voor een nieuwe keek op de week! Deze week zijn we bij diverse werkgevers langs geweest, hebben we weer kennis gemaakt met veel werkzoekenden en geven we Minke Stallmann het woord over hoe ze de eerste werkweken bij ons heeft beleefd.

“Ik ben enthousiast om te delen dat ik sinds 9 januari mijn carrière in de uitzendbranche heb gestart! In mijn eerste weken ben ik goed ontvangen en heb ik met de collega’s meegelopen om te leren hoe je kandidaten zoekt en hoe je hiermee in gesprek gaat. Momenteel ben ik in mijn derde week en ben ik druk bezig met het benaderen van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Tot nu toe bevalt het werk me uitstekend en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer gaat brengen!”

Daarnaast hebben we deze week ons kwartaaloverleg gehad waarin we onze doelen voor het kwartaal besproken en samen een plan van aanpak gemaakt. We zijn allemaal enorm gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan, dus tot binnenkort ????.

Tieme Scheepvaart en Lyda Gietema waren deze week op bezoek bij Rix Steigersystemen B.V. om foto's te maken voor een aankomende campagne en om het bedrijf beter te leren kennen. We waren onder de indruk van de grootte van de loodsen en het mooie materiaal dat er opgeslagen staat. Wij kunnen nu met de juiste informatie aan de slag om zo de juiste kandidaat te vinden!

Janet en Lyda gingen deze ochtend op de koffie bij oud-collega Jeldau de Goede van Aquatec Industries. Hier zagen ze met eigen ogen hoe deze prachtige boten worden gebouwd. Wat ze hier ook tegenkwamen is iets dat wij nog missen bij Jobz-on. Helle Koning-Kruitwagen en Janet van der Horst- Jansen is dit niks voor bij ons op kantoor?????