Keek op de week: Week 3

Het is vrijdag dus het is tijd voor een nieuwe keek op de week! Het weer was deze week niet te genieten maar bij ons op kantoor was het een heerlijke week. Zo kwamen er verschillende werkgevers en werkzoekenden langs en hadden we weer iets te vieren.????

Voor Janet van der Horst- Jansen was het een mooie week, Omdat ze haar certificaat heeft mogen ontvangen van MKB Beter, elke dag 1% beter voor GroeiTeam voor leiders jaar 1. Ze heeft hier veel geleerd over leiderschap, communicatie en samenwerken. Zo probeert ze nu met plezier en ontspannen daadkracht de juiste beslissingen te nemen voor haarzelf en voor ons. Als team vonden wij het wel zo toepasselijk om haar een welverdiend bloemetje te sturen met uiteraard een leuk kaartje.????

Op woensdagochtend woonden Janet en Lyda Gietema een inspirerende webinar van Tenacity Partners bij. Hier vertelden Marco Reijntjens en Ronald over diverse accountplannen en hoe deze slim te gebruiken binnen je organisatie. Een groot pluspunt van hun accountplannen is dat het een een pagina opzet is die wordt gebruikt tijdens gesprekken. Deze verdwijnt dus niet in de la????.

Vanochtend was KBC Scharnegoutum keukens en badkamers hier! Onder het genot van een kopje koffie hebben wij een goed gesprek gehad en kunnen we volgende week een hele gave vacature online zetten.☕️

#team #webinar #vacature