Keek op de week: Week nr. 21

De Keek op de week is weer terug! Net als verschillende collega’s had de Keek op de week een vrije dag. Ditmaal zijn Lyda en Janet de deur uit geweest en wij vertellen maar al te graag wat ze daar hebben gedaan.

Dinsdag stapte Lyda in de Jobz-on auto op naar een nieuwe klant in Sneek. Hier hebben we onder het genot van een kop koffie de voorwaarden besproken en is Lyda met nieuwe vacatures weer terug naar de vestiging gekomen. Hopelijk komen deze functies volgende week online!

Omdat onze goede buren van Friestrading zijn verhuisd, gingen wij even op de koffie om de stand van zaken te bespreken. Janet houdt er niet van om met lege handen lang te komen dus had ze heerlijk gebak meegenomen. (Of die heerlijk is weten we eigenlijk niet want die heeft ze achtergelaten bij de buren jammer genoeg)

Wist je dat we niet alleen vacatures binnenkrijgen via acquisitie en netwerk maar ook de volgende generatie (de kids van Janet) staat al klaar…. Zo is Thijs al druk doende met het werven voor de Veenhoop en heeft Isa haar eerste klant aangebracht! Houd onze vacatures goed in de gaten want we zoeken een secretarieel medewerker voor 24 uur per week!

Naast deze twee mooie bedrijfs bezoeken  en een leuk weetje is Tieme zich aan het voorbereiden om dit pinksterweekend de elfstedentocht te gaan fietsen. Namens Jobz-on wensen wij iedereen een fijn pinksterweekend en diegene die meedoen aan de fietselfstedentocht een mooie dag en veilige kilometers!