Keek op de week: Week 2

???????????????? ???????? ???????? ????????????????!

Het is weer vrijdag dus we zijn er weer met een nieuwe keek op de week. Deze week stond vooral in het teken van het inwerken en verwelkomen van onze nieuwe collega Minke Stallmann! Wij nemen je graag mee met wat wij afgelopen week nog meer hebben gedaan.

Maandag was het zover, Minke haar eerst werkdag bij ons op kantoor! Deze week is ze met diverse collega’s meegelopen. Het belangrijkste en eerste wat ze heeft geleerd is natuurlijk hoe de koffiemachine werkt. Om daarna van start te gaan met alle operationele zaken op kantoor zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig kandidaten kan matchen en haar plaatsing kan vieren. ????

Deze week ook een beetje treurig nieuws… Dit was voor nu de laatste werkweek van onze kartrekker Jantsje Rypma. Ze is namelijk met zwangerschapsverlof. We konden haar niet zomaar de deur uit laten gaan dus we hebben haar afgelopen dinsdag verrast met cadeautjes en gebak. Zo ging ze gister met veel plezier haar zwangerschapsverlof tegemoet!????

Op dinsdag avond hadden Helle Koning-Kruitwagen en Janet van der Horst- Jansen een nieuwjaarsborrel van Vereniging ondernemend Sneek. Samen met mede ondernemers hebben zij het nieuwe jaar ingeluid. Voorzitter Sibold Jellema stond op de zeepkist en heeft de borrel geopend met een bevlogen nieuwjaarspeech. Daarna werd er natuurlijk geborreld en genetwerkt.????

Wist je dat wij als Jobz-on trotse sponsor zijn van VC Sneek. Janet was daarom woensdagavond aanwezig bij de clash tegen koploper Booleans/VV Utrecht. Ze heeft hier een geweldige wedstrijd gezien want Sneek speelde een sterke wedstrijd en won met 3-0 van de koploper.????

Dit was het weer voor deze week, wij zijn er volgende week weer!

Fijn weekend!

#weekend #werkplezier #team