Keek op de week: Week 19

Het weekend staat weer voor de deur en die luiden we ook deze week weer in met de Keek op de Week! 

 

Het zal je niet zijn ontgaan maar donderdag heeft Janet van der Horst- Jansen haar 50ste verjaardag gevierd! Wat een feest! We hebben haar verrast met een prachtig spandoek, heerlijke lunch van de Blonde Italiaan en natuurlijk was alles versierd met vlaggen en ballonnen. Van werken kwam wat minder deze dag want de visite bleef komen om de jarige te verrassen… en daar mocht koffie en oranjekoek niet ontbreken!

 

Gister was het niet alleen feest want Lyda Gietema en Elien Ringnalda moesten in de studieboeken. Zij hebben de laatste lesdag gehad voor hun SEU (Stichting Examen Uitzendbranche). En nu heel hard blokken om hopelijk zo snel mogelijk de vlag uit te hangen zodat we weer iets te vieren hebben!

 

Helle Koning-Kruitwagen en michel hebben deze week de nieuwe versie van de werkenbij van Vanquish Yachts opgeleverd. En in de presentatie uitgelegd hoe hun nieuwe portaal werkt.

 

Vandaag hebben we Minke Stallmann op pad gestuurd om onze vakantiewerk flyers op te hangen bij scholen en sportscholen in Heerenveen. Stilletjes sloop ze door de scholen heen want de examens zijn weer begonnen. 

 

Want zodra het examen achter de rug is, moet er natuurlijk geld verdient worden om bijvoorbeeld op vakantie te kunnen. 

 

Dit was het weer voor deze week. Geniet allemaal van de zon en een goed weekend!