Keek op de week: Week 18

 

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de Keek op de week! Deze vrijdag is het natuurlijk een hele mooie dag, want we vieren onze vrijheid!????

 

 

Minke Stallmann heeft er dit jaar voor gekozen om bevrijdingsdag te vieren op het zonnige Mallorca. Gelukkig is ze woensdag weer aanwezig op kantoor en wij hopen natuurlijk dat ze het mooie weer meeneemt!

 

Helle Koning-Kruitwagen en Michel Dijkstra zijn deze week weer teruggekomen van hun welverdiende vakantie! En daar scheen de zon wel! Voor de rest is het nu wel tijd om het Haarlemmerbruin erbij te pakken.☀️

 

Elien Ringnalda is afgelopen woensdag bij Cnossen Infra bv geweest om daar een aantal persoonlijkheidstesten af te nemen van TheSelectionLab. Dit was een vervolg op de POP-gesprekken die ze met een aantal medewerkers heeft gevoerd in 2022. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook hoog in het vaandel. Een mooie tool om te gebruiken bij de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. We zetten dit ook in voor onze Jobswitch trajecten. 

 

Dit was het voor deze week. Iedereen een hele fijne bevrijdingsdag gewenst, goed weekend!