Keek op de week: Week 17

Het weekend staat weer voor de deur dus wij zijn er weer met een nieuwe (iets kortere) Keek op de week. Team Workum werd deze week achter elkaar geveld door een fikse griep. Desondanks kijken we aan het einde van de week terug op een mooie week waarin we hard hebben gewerkt en veel vacatures hebben kunnen invullen. Zo gaat er weer een vestigingsmanager de weg op, een allround medewerker in de watersport, een secretaresse, accountmanager in de IT en meer..

Vorige week vertelden we al dat we in de zaterdageditie van de Leeuwarder Courant terug te vinden waren, naar aanleiding van dit artikel is Lyda op pad gegaan en bezoekt ze verschillende klanten om over ons nieuwe product te vertellen. Hebben jullie ons ook gespot in de belcel? We horen graag wat je van het artikel vondt!

Woensdag stond voor Janet weer in het teken van haar MKBeter training bij de Pollepleats. Hier wist ze haar bedrijf te pitchen voor de ‘Dragons Den’. Wij (Jobz-on collega’s) zijn erg blij dat ze niet over zijn gegaan tot de koop.

Net als vorig jaar helpen we verschillende klanten met het werven van vakantiekrachten, zo ook Zebra Technologies in Heerenveen. Ken je een student/scholier die de zomervakantie wilt gebruiken om lekker veel te werken in een internationale omgeving? Neem dan gerust contact op met lyda@jobz-on.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom als jij zelf opzoek bent naar vakantiekrachten.   

De vrijmibo sluiten we vandaag af met een 0,0 (prins)pils en duiken we vroeg ons bed in. Het was een gezellige en (zonnige) koningsdag!