Keek op de week: Week 16

Het weekend staat weer voor de deur dus wij zijn er weer met een nieuwe Keek op de week! Deze week was het de week van Lyda, waren Tieme en Janet op bezoek bij Divites en hebben we een leuk nieuwtje!

Als je ons volgt op Instagram heb je het misschien wel voorbij zien komen, het was namelijk de week van Lyda Gietema. Elke maand is er iemand van onze collega’s aan de beurt om de volgers een werkweek mee te nemen met alle werkzaamheden. Heeft ze jullie enthousiast gemaakt? Leuk! We zoeken nog een nieuwe collega, wie weet deel jij binnenkort ook jouw werkweek bij Jobz-on!

Tieme Scheepvaart en Janet van der Horst- Jansen waren sinds tijden weer eens met z’n tweeën op pad, ze gingen namelijk op bezoek bij Johan van der Werf van divites. Janet zit in het bestuur van Leergeld Zuidwest Friesland. Voor “vriendenvanstichtingleergeldzuidwestfriesland” zijn wij aan het brainstormen geweest hoe hier digitaal invulling aan te geven. Hoe mooi is het dat we dit met een bevlogen lokale ondernemer kunnen realiseren! Ben je nog niet bekend met Stichting Leergeld? Neem dan eens een kijkje via de link in de comments!

Deze week zijn we er ook met BIG NEWS!! Wij komen met een artikel in de zaterdag editie van de Leeuwarder Courant. Een mooi interview met Helle Koning-Kruitwagen, Janet en Michel Dijkstra over de huidige arbeidsmarkt. Morgen de Leeuwarder Courant lezen dus! Wij zijn ook erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden! Vooral van de foto, want dat is wel echt een plaatje!

We verruilen deze week de Vrijmibo in voor een Poppeslokje bij Jantsje Rypma. Het is tijd om kennis te maken met de kleine Hanna. Wij wensen jullie allemaal een fijn weekend en maandag om 8.30 uur zijn we er weer!