Keek op de week: Week 15

Keek op de week

Het is weer vrijdag dus we zijn er weer met een nieuwe keek op de week! Door Pasen een kortere week dan normaal, en dat merken we dan ook in de keek op de week.

Zoals eerder vermeld zijn we bij Jobz-on bezig om onze nieuwe dienst recruitment marketing te lanceren waar we achter de schermen erg druk mee bezig zijn. We zijn momenteel de laatste puntjes op de i aan het zetten en we kunnen niet wachten om dit met jullie te delen!

Dinsdag was het voor Elien weer eens tijd om bij een bedrijf op bezoek te gaan. En deze keer mocht ze weer naar een locatie waar ze altijd enthousiast van wordt, de Pollepleats in Westhem. Volgende week gaat onze samenwerking van start dus Elien was er om nog de laatste dingen in orde te maken. Naast het bezoek heeft ze ook nog genoten van het uitzicht.

Donderdag was het voor Gerda alweer tijd voor haar laatste training van de DISC. Wederom zagen we haar na de training vol enthousiasme op kantoor. De tweede tevens laatste trainingsdag stond in het teken van het werkomgevingsprofiel (WOP) en het gebruik van DISC als HR hulpmideel. Ze heeft veel handvaten gekregen om het geleerde in de praktijk toe te passen. We vrezen dat we hier meer van gaan horen op kantoor! We feliciteren haar met het bepalen van haar certificaat.

Dit was het voor deze week, wij wensen jullie een heerlijk weekend!