Keek op de week: Week 14

Keek op de week!

Het is weer vrijdag en daarom zijn wij er weer met een nieuwe keek op de week. Deze week is onze winactie live gegaan en zijn we verrast met een heerlijk paas pakket! Lees snel verder om erachter te komen hoe onze week is verlopen ook geven we een eerste hint om de paashaas te vinden.

Dinsdag is Lyda naar Rutten geweest om in gesprek te gaan met een mooi bedrijf die gespecialiseerd is in landbouw machines. Tijdens een bakje koffie zijn alle actuele vacatures besproken, deze vacatures vindt je op onze website! Altijd fijn als we weer een mooi bedrijf mogen helpen met het werven van nieuw personeel. Als je bij dit bedrijf aan de slag gaat sluit je iedere vrijdag middag af in de kroeg, hier zijn we vanuit Jobz-on jaloers op .

Zoals jullie misschien al gezien hebben is onze rubberboot winactie rondom Pasen en de start van het watersportseizoen woensdag live gegaan! Vorige week hebben we Tieme in een rubberboot gezet en een stukje laten dobberen voor ons pand. Wij zijn heel blij met het eindresultaat van deze win actie. De Paashaas heeft zich wel iets te goed verstopt… Als Jobz-on helpen wij mensen graag, zo ook met een kleine hint .

Op donderdag is Minke weer bij IJB beton op bezoek geweest. Om de week wisselt ze af met Gerda en zijn ze aanwezig om de vragen van de uitzendkrachten te beantwoorden. Naast het werken op kantoor maakt ze ook altijd een rondje over het terrein.

Om de week af te sluiten werden wij als team nog verrast door Helle en Janet met een mooi Paas pakket. Als blijk van waardering kregen wij dit leuke pakket die gevuld is met heerlijke chocolade en twee speciaal biertjes met paas thema. Zo komen wij het paasweekend wel door!

Maandag zijn wij gesloten maar dinsdag zitten wij weer voor jullie klaar op kantoor. Voor nu wensen wij iedereen een fijn paasweekend