Keek op de week: Week 13

Keek op de week

Afgelopen maandag is tot onze grote spijt cabaretier,  schrijver en programmamaker Wim de Bie is overleden. Grondlegger van onze “Keek op de Week”. Wij wensen zijn dierbaren heel veel sterkte toe met dit verlies.  

Vanuit Jobz-on vinden we leren en ontwikkelen erg belangrijk, zo ook voor onze eigen medewerkers. In februari zijn Elien en Lyda gestart met hun SEU opleiding. Afgelopen dinsdag vond de eerste opleidingsdag in Parkhotel Tjaarda plaats, Hier werden ze door Bob Goos van Armslag bijgepraat over de eerste modules van de opleiding. Tot slot genoten ze van een heerlijke lunch! Jullie collega’s waren verder niet jaloers. We waren dan ook blij dat jullie met beeld nog eens benadrukten hoe lekker de lunch was.  

Voor Pasen komen wij met een leuke actie. Althans dat vinden wij!  
Afgelopen woensdag waren wij hier druk mee. Iets met Tieme, een rubberboot, Paashaas, vacatures en een Like en Deel actie. Maar meer gaan we jullie niet vertellen! Houd daarom aankomende week goed onze social media pagina’s in de gaten!

Donderdag heeft Gerda opleiding DISC gevolgd in Amersfoort. Dit is een 2 daagse training en dag 1 is gericht op het DISC profiel. Het DISC profiel geeft inzicht in gedrag en communicatiestijlen, waarmee je kunt duiden hoe en waarom iemand doet wat hij doet. Niks blijft geheim voor Gerda en op kantoor worden we dan ook wel wat zenuwachtig. Maar het was een enorme leerzame dag en ze kijkt uit naar dag 2.

Janet en Gerda zwaaiden vandaag Gerda van Tuinen bij IJB Groep uit. Ze gaat namelijk met zwangerschapsverlof.
Gerda, een heel  fijn verlof gewenst en we zien elkaar naar de bouwvak! Verder niet verwarrend die Gerda’s.