Keek op de week: Week 12

Het weekend staat weer voor de deur, en dat betekend dat er weer een nieuwe keek op de week is! Gerda was op bezoek bij haar oude werkgever, Lyda was te spotten in de Jobz-on bolide en Janet en Michel waren aanwezig bij de Krachttoer. Kortom een volle week met allemaal leuke dingen, dus lees snel verder!

Afgelopen dinsdag was Gerda Veenstra weer even terug bij haar oude werkgever. Ze is op bezoek geweest bij Donker Groep in Sneek. Met volle enthousiasme kwam ze weer terug naar kantoor en refereerde nog naar de leuke tijd die ze daar heeft gehad. Met dit enthousiasme heeft Gerda iemand weten te plaatsen bij Donker Groep en die mag volgende maand beginnen!

Donderdag was de truttenschutter (onze kleine scheurbak) te spotten in Heerenveen. Een
 oplettende medewerker bij Tetra Pak zag de Jobz-on bolide staan! Lyda Gietema was met de
truttenschutter op pad om bij een aantal werkgevers langs te gaan. Zo is ze bij Yme Kuiper langs geweest om kennis te maken met een nieuwe collega en is ze bij Sodexo geweest waar ze een rondleiding kreeg voor een mooie facilitaire functie!

Michel Dijkstra en Janet van der Horst- Jansen waren donderdag ook buiten de deur te vinden. Na een ochtend werken op kantoor zijn ze in de middag aanwezig geweest bij de Krachttoer van Fryslân Werkt. Onder leiding van gastvoorzitter Joep Tjassen konden zij netwerken met verschillende gemeenten, werkgevers en andere organisaties, hebben ze verschillende kennissessies gevolgd en hadden ze een zeer inspirerende presentatie van Wim Davidse. Hierdoor hebben ze nieuwe kennis opgedaan over hoe je het sollicitatie proces nog kunt inrichten voor een beter resultaat, hoe je werknemers het beste kunt behouden, hoe je door talent een beter rendement kunt halen, maar vooral dat we ons begeven in de radicale jaren 20. Kortom een inspirerende middag!

Tijdens de krachttoer kwam er ook iets voorbij over dat je met een vrijmibo geen medewerkers behoudt. Toch gaan wij nu genieten van onze wel verdiende vrijmibo!

Fijn weekend allemaal!