Keek op de week: Week 11

Het is vrijdag en dat betekend… een nieuwe Keek op de week! Een bijeenkomst over Cultuursensitief Ondernemen, een sneakpeak van onze folder, een training bij de Pollepleats en TukkerFm kwam plots langs op de radio vrijdag. Kortom, er komt weer van alles langs deze week!


Dinsdag was het tijd voor het eerste uitje van de week. Janet, Lyda en Minke hadden een echte meidenavond. Met z’n drieën hebben ze eerst een hapje gegeten bij Markt23 en daarna zijn ze naar Autoverzorging Nederland gegaan waar Harry Bartelds en Jacob Barteld vol passie over hun bedrijf en hun ervaring met diverse culturen op de werkvloer vertelden. Fikri el Makrini sloot hierna de avond af met een verhaal over Cultuursensitief Ondernemen. Janet, Lyda en Minke vonden het heel leerzaam en inspirerend en waren blij dat ze aanwezig waren!


Woensdag was Janet weer aanwezig voor een training bij de Pollepleats. Onder het mom de boog kan niet altijd gespannen staan moet er ook geluncht worden na een ochtend van onthaasten en trainen. Met uitzicht op de Reidmar kon Janet even genieten van het heerlijke weer afgelopen dinsdag.

woensdag hebben we ook ons nieuwe dienstenpakket “recruitment marketing” tegen het licht gehouden bij Eva Meijer! Thanx voor de feedback!
Nog heel ff terug naar de tekentafel voor de laatste aanpassingen en dan kan de folder naar de drukker.


Op vrijdag leek het Janet een goed idee om TukkerFM aan te zetten op de radio, alleen kwamen we er toen al snel achter dat het echt tijd is voor weekend!

Dit was het voor deze week, fijn weekend allemaal!