Keek op de week: Week 10

Het is vrijdag en dat betekend dat het tijd is voor de nieuwe Keek op de week! Deze week was Minke Stallmann jarig, kreeg Helle Koning-Kruitwagen wel een hele interessante cv in haar mail en ging Minke op bedrijfsbezoek.
 
Vorige week is Minke al op bedrijfsbezoek geweest, maar we willen jullie natuurlijk niet met een hele atlas aan informatie het weekend insturen. Ze is vorige week vrijdag op bezoek geweest bij STEINFORT GLAS en heeft daar een rondleiding gehad van Fanny van der Horst, operationeel manager en familie van ….. ?
Minke kan nu toekomstige kandidaten voorzien van de juiste informatie en goed vertellen wat ze kunnen verwachten als ze aan de slag willen bij Steinfort. Die daar op dit moment ook een prachtige vacature hebben.
 
Deze week hadden we weer een jarige en deze keer was het Minke. Op dinsdag hebben we met z’n allen genoten van een heerlijk gebakje van de bakker. Goed voorbereid dat ze was, had ze diverse gebakjes voor het uitkiezen en daarom was iedereen tevreden gesteld.
 
In ons nieuwe systeem ontvangen wij alle sollicitaties. Maar de sollicitatiebrief die Helle deze week binnenkreeg was wel heel bijzonder! En het moet nog Pasen worden …… ????.
 
Wij wensen iedereen een goed weekend en tot volgende week.

#feest #vacature #cv