Keek op de week: Week 1 - 2024

2 januari en Full House bij Jobz-on!
Iedereen is weer aanwezig en de teller staat op 0! Nieuwe rondes, nieuwe kansen. (Minimum) lonen gaan omhoog, CAO wijzigen moeten worden doorgevoerd dus administratie zet alle zeilen bij om de contracten weer in orde te maken.


De plannen voor 2024 liggen klaar en de mouwen worden ook bij recruitment van Jobz-on, Recruitz-On en Job-Switch opgestroopt want er ligt een prachtige uitdaging. Om dit goed te doen hebben we eind december intern verbouwd zodat iedereen in zijn eigen “focus” aan de slag kan. Of zoals Janet altijd roept als het onrustig is; “VARIFOCUS GRAAG”!
En maar goed ook want de eerste aanvragen zijn alweer en feit.


Job-Switch heeft nu ook een eigen website; www.job-switch.nl. De naam zegt het al, wij zijn sterk in het begeleiden van veranderingen binnen jouw carrière. Of het nou een nieuwe baan is, een verandering van je bestaande baan of een goed gesprek over wat voor jou het plezier weer geeft. Job-Switch helpt zowel mens als bedrijf.


Voor Fleur wordt het nu menens want ze is druk aan het blokken voor het Staatsexamen Uitzenden (SEU). Houd de Keek op de Week maar goed in de gaten want ergens in kwartaal 2 zien jullie haar met diploma voorbij komen.


Wij sluiten week 1 af met een Alcoholvrij biertje. En nee, geen goede voornemens of dry january maar een goed begin is het halve werk. Proost!