Naomi

“Als consulent vind ik het prachtig om betrokken te zijn bij een belangrijke fase in iemand zijn leven, namelijk het vinden van passend werk..”

Na jarenlang in de logistiek gewerkt te hebben ben ik in januari 2022 bij Jobz-On gestart als Consulent. Hiervoor was ik actief als teamleider van de afdeling Planning. Een leuke functie waarin ik ook verantwoordelijk was voor de werving en selectie van de logistieke medewerkers. Omdat ik in dit onderdeel het meeste plezier had heb ik besloten om hier mijn fulltime baan van te maken in de functie van consulent.

Als consulent vind ik het prachtig om betrokken te zijn bij een belangrijke fase in iemand zijn leven, namelijk het vinden van passend werk. Het koppelen van mensen aan de juiste functie zie ik als iets bijzonders en ik vind het mooi om onderdeel van dit proces te kunnen zijn.

Mijn doel is om verder te kijken, waar het voor anderen stopt. Mogelijkheden zijn vaak oneindig en ik vind het prachtig om mensen te kopelen aan een functie die bij hun past.

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan drink ik graag een bakje koffie met je!