Kim

“Door mijn functies bij Jobz-on en Jooopwerkt heb ik een prachtige combi waarin ik verschillende mensen kan helpen bij het vinden van hun perfecte baan.”

Hallo, mijn naam is Kim Ferwerda, geboren en getogen in Sneek. Naast mijn huidige werk bij JOOOP werkt! (zusterbedrijf van Jobz-on), waarin ik mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, begeleidt naar het vinden van een betaalde baan, werk ik nu ook bij Jobz-on als consulent! Een prachtige combi waarin ik op grote schaal verschillende mensen kan helpen bij het vinden van hun perfecte baan.

Door mijn ruime netwerk en ervaring kan ik goed inschatten wat bij iemand past om zodoende naar tevredenheid een match te maken voor langere tijd. Iets wat in deze tijd erg belangrijk is. Het vertrouwen van een opdrachtgever krijgen om voor hen de juiste werknemer op te sporen is iets wat ik heel serieus neem en ook graag de tijd voor neem. Alleen dan kun je inzetten op een prachtige samenwerking.

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn tiener dochter, bezoek ik graag verschillende steden, pak ik graag een terrasje, bezoek ik vrienden en kook ik graag.

Ben jij op zoek naar een nieuwe medewerker? Of ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan nodig ik je van harte uit voor een bakje!