Jeldau

“Geen dag is bij ons hetzelfde, dat maakt het leuk en afwisselend”

In 2019 ben ik bij Jobz-on gestart als Recruiter. In januari 2020 heb ik de overstap gemaakt naar het Officemanagement. Bij Jobz-on ben ik een spin in het web en mijn werkzaamheden zijn erg divers. Zo beheer ik de e-mail en chats, het in- en uitkomende telefoonverkeer, facilitaire zaken, agenda beheer, het opstellen van procedures en nog een diversiteit aan werkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik mijn collega Recruiters bij de werving & selectie en het invullen van vacatures en ben ik verantwoordelijk voor de planning van een grote opdrachtgever van Jobz-on.

De diversiteit aan werkzaamheden maakt het dat geen dag hetzelfde is. Ik kan snel schakelen en zorg ervoor dat er rust blijft op de vestiging. Daarnaast ontvang ik iedereen die langskomt op de vestiging en help ik mensen graag. Als Office Manager kan ik hierdoor zowel mijn collega’s als werkzoekers en opdrachtgevers helpen!

Ik heb als hobby het stekken van bijzondere plantjes, zoals pitten van een avocado en het stekken van pannenkoekplantjes. Ik ben gek op dieren en wandel in mijn vrije tijd dan ook graag met mijn trouwe labrador.

Heb je vragen over een vacature, een administratieve vraag, of ben je benieuwd wat Jobz-on voor je kan betekenen of heb je andere vragen? Ik help je graag! Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon.