Elien

“Gelukkig werk ik nog steeds in een ontzettend dynamische branche, elke dag is anders.’

Na jarenlang als horeca-manager te hebben gewerkt, heb ik mijn focus verlegd naar de personeelszaken en salarisadministratie. De combinatie van het werken met mensen en met 1 been op de werkvloer staan was voor mij een perfecte combinatie. Begin 2021 ben ik voor het eerst moeder geworden, reden voor mij om te zoeken naar een uitdaging in een andere branche. Juli 2021 ben ik gestart als administratief medewerker personeelszaken bij Jobz-on. Gelukkig werk ik nog steeds in een ontzettend dynamische branche, elke dag is anders.

Bij Jobz-on zoeken mijn collega’s naar een perfecte match voor werkgever en werkzoekenden. Ik vind het heerlijk om me op de personeelszaken te kunnen storten, om de salarisadministratie op orde te brengen en ervoor te zorgen dat ik iedereen kan helpen met vragen over hun salaris. Ik haal echt plezier uit het verwerken van gegevens en cijfers.

Wil je meer informatie over de personeelszaken en wil je weten wat wij hierin kunnen betekenen, neem gerust contact met me op. Ik help je graag!