Britt

“Geen dag is hetzelfde bij Jobz-on, dat maakt mijn werk zo leuk!”

In 2020 ben ik bij Jobz-on gestart als stagiaire voor mijn opleiding Office & Management support. Na deze stageperiode ben ik weer naar school gegaan, waarna ik sinds begin 2021 weer werkzaam ben bij Jobz-on. Nu niet al stagiaire, maar als vestigingsassistent. Mijn taken bestaan voornamelijk uit het beantwoorden van het in- en uitkomende telefoonverkeer, maken van planningen, doen van intakegesprekken, het invoeren van uren, contracten maken en boodschappen doen. Mijn taken zijn erg divers en lopen van facilitair tot administratief. Als mijn collega’s ergens niet aan toe komen, dan ben ik er om te ondersteunen!
 
Het leukste aan het werk bij Jobz-on vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is! De ene dag heb ik veel facilitaire werkzaamheden, waarna ik de dag erna weer erg administratief aan de slag ben. Dit houdt mijn werk afwisselend en uitdagend.

Vanaf 2016 heb ik altijd in de horeca gewerkt. Hier heb ik ook een opleiding voor gevolgd. Door deze opleiding en mijn werkervaring in de horeca ben ik erg gastvrij en sociaal. Gasten ontvangen bij Jobz-on vind ik dan ook erg leuk om te doen.
 
Naast mijn werk bij Jobz-on sta ik veel in de sportschool, acrogym ik twee avonden in de week, doe ik mee aan zeilwedstrijden en sinds kort doe ik ook aan windsurfen. Ook houd ik ervan om lekker op het terras te zitten.
 
Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon!