Antsje

Ik hoop hier veel te leren de komende tijd! De afwisseling en het werken met mensen spreekt mij in ieder geval aan.

Ik ben begonnen op het VWO, waarvan de eerste drie jaar tweetalig onderwijs waren. Elk jaar was er wel een tripje naar het buitenland, wat ik altijd hartstikke leuk vond. Verschillende talen en culturen spreken mij erg aan.

Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de studie bedrijfskunde op NHL Stenden Hogeschool. Na verschillende vakken, minors en stages gedaan te hebben zit ik nu in de afstudeerfase. Ik heb de minor ‘Een leven lang inzetbaar’  gevolgd en ‘ Procesoptimalisatie met oog voor de mens’. Twee superinteressante minors! De stages heb ik bij verschillende bedrijven uitgevoerd, zodat ik in verschillende branches kon ‘rondsnuffelen’. Ook deze afstudeerstage bij Jobz-On is weer een heel andere branche.

Ik ben via Janet terechtgekomen bij Jobz-on. Enthousiast dat ze is, werd ik ook gelijk enthousiast van de opdracht die ze voorlegde. De keuze was dan ook niet moeilijk, ik ga voor Jobz-on! Het komende halfjaar zal ik me eerst verdiepen in de organisatie door mee te werken. Vanuit daar zal ik me gaan richten op de implementatie van een nieuw ATS-systeem. Dit systeem zal door efficiëntie ervoor zorgen dat er meer tijd vrij is voor persoonlijke aspecten, zoals gesprekken voeren met werkzoekenden en werkgevers. Want daar draait het natuurlijk allemaal om, de juiste mensen op de juiste werkplek!

Ik ben benieuwd wat de uitzendbranche allemaal te bieden heeft en ik hoop hier veel over te leren de komende tijd! De afwisseling en het werken met mensen spreekt mij in ieder geval al aan. Dit zijn overeenkomsten met de horeca, waar ik al een aantal jaren met veel plezier werk.

Wie weet spreken we elkaar snel!