Vacatures werkenbij-websites

 

Werken bij KBC badkamers en keukens

KBC, gevestigd in Scharnegoutum, is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met KBC doe je niet kil zaken, bij KBC kom je thuis. Ze staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Eerlijk advies en hoogwardige service zijn de pijlers binnen het bedrijf. Ook voor de medewerkers vinden zij eerlijkheid belangrijk en zijn ze erg collegiaal. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan. KBC vindt het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en noemen het ook wel eens de 'KBC-familie'.

Ook lid worden van de 'KBC-familie'? Bekijk de vacatures via: werkenbijkbc.nl

Werken bij Kwant Controls

Kwant Controls, gevestigd in Sneek, is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen. Door continue te innoveren, door onder andere samenwerkingen met universiteit van Groningen en het Innovation Cluster Drachten (ICD), wordt Kwant Controls gezien als leidend voor de niche van human machine interface waarin Kwant Controls opereert.

Bekijk de vacatures van Kwant Controls via: werkenbijkwantcontrols.nl
 

Werken bij Energiewacht Groep

Energiewacht Groep is Nederlands grootste serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen. Met als missie; klanten op het gebied van het hele binnenklimaat duurzaam te ontzorgen. Energieadvies. Veiligheidskeuringen. Woningisolatie. Veiligheidssystemen. Woningventilatie. Zonneboilers. Zonnepanelen. Warmtepompen.

Duurzaam zijn we ook in de keuzes die we maken qua planning, wagenpark, materialen, apparatuur en gebouwen.

280 gemotiveerde mensen staan vanuit 6 vestigingen dagelijks klaar voor ruim 280.000 particuliere en zakelijke klanten in Friesland, W-Overijssel, Z-Drenthe, Utrecht, kop van Noord-Holland, Flevoland, Salland en Gelderland.

Energiewacht Groep staat bekend als een uitstekende werkgever.

Bekijk de vacatures van Energiewacht Groep via: werkenbijenergiewachtgroep.nl

Werken bij Zebra technologies

Zebra Technologies is wereldmarkt leider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Bekijk de vacatures van Zebra technologies via: werkenbijzebra.nl

Werken bij Vriesia glas

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan zij klaar voor de klanten, om ze zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden zij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven zijn naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is een plezier om aan te werken!

Bekijk de vacatures van Vriesia glas via: werkenbijvriesiaglas.nl

Werken bij Vanquish Yachtbuilding

Vanquish Yachtbuilding B.V., gevestigd in Steenwijk, loopt vanaf haar start in 2014 voorop in de ontwikkeling en bouw van handgemaakte aluminium luxe motorboten, die verkocht worden over de gehele wereld. Bestemd voor zeer kritische klanten die op zoek zijn naar bijzondere boten met een enorme uitstraling. En die zich onderscheiden door hun vormgeving en prestaties.

Om het succes van Vanquish en de daarmee gepaard gaande groei in goede banen te leiden zijn zij op zoek naar vakmensen die aan het succes willen bijdragen.

Bekijk de vacatures van Vanquish via: werkenbijvanquishyachtbuilding.nl


 

Werken bij Yme Kuiper

Yme Kuiper importeert rozijnen en krenten, zaden, noten en gedroogde (zuid)vruchten, zout en speciale suikers over de hele wereld. Deze worden verhandelt in Nederland en de rest van Europa. Producten worden in kleine verpakkingen, maar ook in bulk geleverd aan de klant.

Bij Yme Kuiper komen ambitie, groei en talent samen. Door de toenemende vraag naar onze producten hebben ze behoefte aan nieuwe collega's.

Bekijk de vacatures van Yme Kuiper via: werkenbijymekuiper.nl


 

 

Medewerker technische dienst

Heb jij enige ervaring in de technische dienst en ben je op zoek naar een functie waar je de volgende stap kunt maken? Wil je werken in een werkomgeving klein genoeg om je eigen inbreng en initiatief te kunnen tonen, maar groot genoeg om te werken met de nieuwste technologieën? Dan is dit een functie voor jou!

Senior medewerker Front Office met coördinerende taken

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en word jij blij van mensen adviseren en informeren? Heb je een aantal jaar ervaring als callcentermedewerker en wil je graag een volgende stap maken? Wij zijn op zoek naar een Senior medewerker Front Office! Een afwisselende en uitdagende functie waarbij jij het team motiveert en (deels) coördineert.

Glaszetter/schilder

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van Glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een schoolverlater installatietechniek voor de functie van monteur sanitair. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Monteur Kajuitbouw

Ben jij gek op boten en watersport? Ben jij technisch? En ga je graag aan de slag in een enthousiast team om een nieuw model te bouwen?  Lees dan snel verder!

Loodsmedewerker logistiek

Laden. lossen en het efficiënt inrichten van de vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens klaar zijn voor vertrek. In deze functie als loodsmedewerker ga jij lekker fysiek aan de slag bij onze logistieke opdrachtgever in Sneek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de organisatie een betrouwbare logistieke partner is en blijft!


Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit misschien een functie voor jou!

Medewerker Kwaliteit en Preventie

Het adviseren van leidinggevende, beheren van de handboeken, de invulling en de formulering van het beleid van veiligheid en kwaliteit binnen de gehele organisatie. Als medewerker Kwaliteit en Preventie zorg jij ervoor dat veilig werken 'in the picture' komt en hier blijft! Een uitdagende en afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Medewerker onderhoud- en winterstalling sloepen

Aan het einde van het zomerseizoen worden de sloepen weer klaargemaakt voor de winter. De sloepen gaan terug naar de winterstalling en hebben een onderhoudsbeurt nodig. Wij zijn op zoek naar iemand die deze sloepen kan voorzien van een onderhoudsbeurt.

Voordat je zelfstandig als monteur aan de slag gaat word je gedurende de zomerperiode ingewerkt in de nieuwbouw.

Adviseur/monteur elektrisch varen

Zijn duurzaamheid, watersport, techniek en samenwerken termen waar jij enthousiast van wordt? Dan is dit een functie voor jou! In de functie van adviseur/ monteur elektrisch varen komen deze termen samen en zorg jij er met jouw passie voor dat meer mensen elektrisch gaan varen.

Hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en maak je graag echt iets moois? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Allround monteur tuinkamers & serres

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas in Sneek! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als Allround monteur/montagemedewerker tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks veel klantcontact.

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Schilder

Ben je nauwkeurig? Heb je twee rechterhanden en ben je niet bang dat deze vies worden? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Accountmanager Sales

Krijg jij energie van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil je de komende jaren meewerken aan het uitbouwen van onze marktpositie door het leveren van hoogwaardige oplossingen voor de procesindustrie? Ben jij vasthoudend, sociaal vaardig en heb je iets met techniek? Dan zou dit zomaar een functie voor jou kunnen zijn.

Teamcoördinator binnendienst

De verbindende schakel binnen het team, dat ben jij als Teamcoördinator binnendienst. Jij bent het eerste aanspreekpunt, stimuleert en motiveert de medewerkers en bent verantwoordelijk voor de planning, organisatie en kwaliteit van de werkzaamheden. Een afwisselende en uitdagende functie!

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een mbo BAT diploma en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou!

Tegelzetter

Heb jij twee rechterhanden? Houd je van aanpakken en ben je op korte termijn op zoek naar een leuke functie? Wij zoeken per direct een tegelzetter in Sneek!

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid.Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Vrachtwagenmonteur

Werkervaring in de landbouwtechniek en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een enthousiast en veelzijdige bedrijfswagengarage zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur!

Servicemonteur

De inspectie, het onderhoud, reparatie en renovatie aan verschillende installaties daar houd jij je allemaal mee bezig als servicemonteur bij deze organisatie werkzaam op het gebied van machinetechnologie. Een afwisselende en uitdagende baan!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!