Vacatures werkenbij-websites

 

Werken bij KBC badkamers en keukens

KBC, gevestigd in Scharnegoutum en al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met KBC doe je niet kil zaken, bij KBC kom je thuis. Ze staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Eerlijk advies en hoogwardige service zijn de pijlers binnen het bedrijf. Ook voor de medewerkers vinden zij eerlijkheid belangrijk en zijn ze erg collegiaal. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor ene probleem zal komen te staan en waar alle collega's samenwerken en elkaar ondersteunen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en noemen het ook wel eens de 'KBC-familie'.

Ook lid worden van de 'KBC-familie'? Bekijk de vacatures via: werkenbijkbc.nl

Werken bij Kwant Controls

Kwant Controls, gevestigd in Sneek, is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen. Door continue te innoveren, door onder andere samenwerkingen met universiteit van Groningen en het Innovation Cluster Drachten (ICD), wordt Kwant Controls gezien als leidend voor de niche van human machine interface waarin Kwant Controls opereert.

Bekijk de vacatures van Kwant Controls via: werkenbijkwantcontrols.nl
 

Werken bij Energiewacht Groep

Energiewacht Groep is Nederlands grootste serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen. Met als missie; klanten op het gebied van het hele binnenklimaat duurzaam te ontzorgen. Energieadvies. Veiligheidskeuringen. Woningisolatie. Veiligheidssystemen. Woningventilatie. Zonneboilers. Zonnepanelen. Warmtepompen.

Duurzaam zijn we ook in de keuzes die we maken qua planning, wagenpark, materialen, apparatuur en gebouwen.

280 gemotiveerde mensen staan vanuit 6 vestigingen dagelijks klaar voor ruim 280.000 particuliere en zakelijke klanten in Friesland, W-Overijssel, Z-Drenthe, Utrecht, kop van Noord-Holland, Flevoland, Salland en Gelderland.

Energiewacht Groep staat bekend als een uitstekende werkgever.

Bekijk de vacatures van Energiewacht Groep via: werkenbijenergiewachtgroep.nl

Werken bij Zebra technologies

Zebra Technologies is wereldmarkt leider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Bekijk de vacatures van Zebra technologies via: werkenbijzebra.nl

Werken bij Vriesia glas

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan zij klaar voor de klanten, om ze zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden zij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven zijn naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is een plezier om aan te werken!

Bekijk de vacatures van Vriesia glas via: werkenbijvriesiaglas.nl

Werken bij Vanquish Yachtbuilding

Vanquish Yachtbuilding B.V., gevestigd in Steenwijk, loopt vanaf haar start in 2014 voorop in de ontwikkeling en bouw van handgemaakte aluminium luxe motorboten, die verkocht worden over de gehele wereld. Bestemd voor zeer kritische klanten die op zoek zijn naar bijzondere boten met een enorme uitstraling. En die zich onderscheiden door hun vormgeving en prestaties.

Om het succes van Vanquish en de daarmee gepaard gaande groei in goede banen te leiden zijn zij op zoek naar vakmensen die aan het succes willen bijdragen.

Bekijk de vacatures van Vanquish via: werkenbijvanquishyachtbuilding.nl


 

Werken bij Yme Kuiper

Yme Kuiper importeert rozijnen en krenten, zaden, noten en gedroogde (zuid)vruchten, zout en speciale suikers over de hele wereld. Deze worden verhandelt in Nederland en de rest van Europa. Producten worden in kleine verpakkingen, maar ook in bulk geleverd aan de klant.

Bij Yme Kuiper komen ambitie, groei en talent samen. Door de toenemende vraag naar onze producten hebben ze behoefte aan nieuwe collega's.

Bekijk de vacatures van Yme Kuiper via: werkenbijymekuiper.nl


 

 

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Servicemonteur

De inspectie, het onderhoud, reparatie en renovatie aan verschillende installaties daar houd jij je allemaal mee bezig als servicemonteur bij deze organisatie werkzaam op het gebied van machinetechnologie en watermanagement. Een afwisselende en uitdagende baan!

Productiemedewerker metaal

Heb jij twee rechterhanden, enig kennis van staal en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een productie medewerker metaal. 

Vrachtwagenmonteur

Werkervaring in de landbouwtechniek en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een enthousiast en veelzijdige bedrijfswagengarage zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur!

(Internationaal) Project Manager

Verantwoordelijk voor het in- en extern coördineren van activiteiten tijdens alle fases van een of meerdere multidisciplinaire projecten, dat ben jij als Project Manager bij Titan! Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, gemotiveerd en hecht team dat waar ook ter wereld geen uitdaging uit de weg gaat!

Technisch binnendienst medewerker

Van offertes tot het programmeren van duurzame installaties jij regelt het allemaal als technisch binnendienst medewerker. Een uitdagende baan vol met mogelijkheden waarbij techniek, duurzaamheid en de agrarische sector samenkomen!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een schoolverlater installatietechniek voor de functie van monteur sanitair. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Allround monteur tuinkamers & serres

Onze opdrachtgever plaatst kunststofkozijnen bij particulieren maar ook bij woningbouwverenigingen. Tevens zijn ze goed in plaatsen van dakkapellen, tuinkamers, serres, wind- en zonwering. Kwaliteit en service staat bij hen voorop.

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Assistent hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en maak je graag echt iets moois? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Loodsmedewerker logistiek

Laden. lossen en het efficiënt inrichten van de vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens klaar zijn voor vertrek. In deze functie als loodsmedewerker ga jij lekker fysiek aan de slag bij onze logistieke opdrachtgever in Sneek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de organisatie een betrouwbare logistieke partner is en blijft!


Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Onderhoudsschilders

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je als schilder snel en netjes aan het werk? Dan is dit een functie voor jou!

Timmerman

Hou jij van het maken van mooie meubels, mooie producten maken met hoge kwaliteit? Dan is dit een functie voor jou!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk!

Glaszetter/schilder

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van Glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!

Straler/spuiter

Ervaring met het stralen en spuiten van stalen profielen en constructies? & wil je snel aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid.Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Adviseur/monteur elektrisch varen

Zijn duurzaamheid, watersport, techniek en samenwerken termen waar jij enthousiast van wordt? Dan is dit een functie voor jou! In de functie van adviseur/ monteur elektrisch varen komen deze termen samen en zorg jij er met jouw passie voor dat meer mensen elektrisch gaan varen.