Vacatures werkenbij-websites

 

Werken bij KBC badkamers en keukens

KBC, gevestigd in Scharnegoutum, is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met KBC doe je niet kil zaken, bij KBC kom je thuis. Ze staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Eerlijk advies en hoogwardige service zijn de pijlers binnen het bedrijf. Ook voor de medewerkers vinden zij eerlijkheid belangrijk en zijn ze erg collegiaal. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan. KBC vindt het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en noemen het ook wel eens de 'KBC-familie'.

Ook lid worden van de 'KBC-familie'? Bekijk de vacatures via: werkenbijkbc.nl

Werken bij Kwant Controls

Kwant Controls, gevestigd in Sneek, is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen. Door continue te innoveren, door onder andere samenwerkingen met universiteit van Groningen en het Innovation Cluster Drachten (ICD), wordt Kwant Controls gezien als leidend voor de niche van human machine interface waarin Kwant Controls opereert.

Bekijk de vacatures van Kwant Controls via: werkenbijkwantcontrols.nl
 

Werken bij Energiewacht Groep

Energiewacht Groep is Nederlands grootste serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen. Met als missie; klanten op het gebied van het hele binnenklimaat duurzaam te ontzorgen. Energieadvies. Veiligheidskeuringen. Woningisolatie. Veiligheidssystemen. Woningventilatie. Zonneboilers. Zonnepanelen. Warmtepompen.

Duurzaam zijn we ook in de keuzes die we maken qua planning, wagenpark, materialen, apparatuur en gebouwen.

280 gemotiveerde mensen staan vanuit 6 vestigingen dagelijks klaar voor ruim 280.000 particuliere en zakelijke klanten in Friesland, W-Overijssel, Z-Drenthe, Utrecht, kop van Noord-Holland, Flevoland, Salland en Gelderland.

Energiewacht Groep staat bekend als een uitstekende werkgever.

Bekijk de vacatures van Energiewacht Groep via: werkenbijenergiewachtgroep.nl

Werken bij Zebra technologies

Zebra Technologies is wereldmarkt leider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Bekijk de vacatures van Zebra technologies via: werkenbijzebra.nl

Werken bij Vriesia glas

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan zij klaar voor de klanten, om ze zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden zij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven zijn naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is een plezier om aan te werken!

Bekijk de vacatures van Vriesia glas via: werkenbijvriesiaglas.nl

Werken bij Vanquish Yachtbuilding

Vanquish Yachtbuilding B.V., gevestigd in Steenwijk, loopt vanaf haar start in 2014 voorop in de ontwikkeling en bouw van handgemaakte aluminium luxe motorboten, die verkocht worden over de gehele wereld. Bestemd voor zeer kritische klanten die op zoek zijn naar bijzondere boten met een enorme uitstraling. En die zich onderscheiden door hun vormgeving en prestaties.

Om het succes van Vanquish en de daarmee gepaard gaande groei in goede banen te leiden zijn zij op zoek naar vakmensen die aan het succes willen bijdragen.

Bekijk de vacatures van Vanquish via: werkenbijvanquishyachtbuilding.nl


 

Werken bij Yme Kuiper

Yme Kuiper importeert rozijnen en krenten, zaden, noten en gedroogde (zuid)vruchten, zout en speciale suikers over de hele wereld. Deze worden verhandelt in Nederland en de rest van Europa. Producten worden in kleine verpakkingen, maar ook in bulk geleverd aan de klant.

Bij Yme Kuiper komen ambitie, groei en talent samen. Door de toenemende vraag naar onze producten hebben ze behoefte aan nieuwe collega's.

Bekijk de vacatures van Yme Kuiper via: werkenbijymekuiper.nl


 

 

Parttime vrachtwagenchauffeur dagritten

Voel jij je helemaal thuis op de vrachtwagen? En ben je op zoek naar een afwisselende uitdaging waarbij je veel onderweg bent, maar waar jouw sociale leven niet aan onderdoor gaat? Dan is deze functie iets voor jou!

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Assemblage medewerker/technische productiemedewerker

Heb jij ervaring als assemblage medewerker? Zet jij graag met een gedreven team je schouders er onder en kun jij nauwkeurig werken? Dan is dit een functie voor jou!

Leerling teakdekken boten

Heb jij twee rechterhanden? Houd je van boten, watersport en werk je graag met je handen? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Opperman

Als opperman zorg jij ervoor dat alle materialen klaarliggen voor gebruik, ondersteun je de vaklui in de bouw en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een leuke, afwisselende functie bij een gedreven organisatie met ambitie.

Commercieel medewerker binnendienst/verkoop buitendienst

Combineer jij jouw bouwkundige kennis graag met jouw commerciële talenten? En heb je graag veel klantencontact? Ga dan aan de slag als commercieel medewerker binnendienst/verkoop binnendienst Wij zoeken een bouwtechnische specialist met commerciële talenten.


Meewerkend voorman montage

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten wij! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij. Als meewerkend voorman van de afdeling tuinkamers & serres draag jij hieraan bij en heb je dagelijks klantcontact. Ben jij een ervaren monteur van veranda's/buitenleven met leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een leuke functie voor jou!

Technisch/logistiek medewerker

Het voorraadbeheer, klantcontact, planning en logistieke proces, jij draait je hand er niet voor om als technisch/logistiek medewerker! Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een mbo BAT diploma en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Allround kozijnen monteur

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als allround kozijnen monteur in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Allround montage tuinkamers & serres

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas in Sneek! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als allround monteur/montagemedewerker tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks veel klantcontact.

Commercieel technisch medewerker

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en help je klanten graag met jou specifieke kennis? Heb je bouwkundig inzicht en combineer je dit graag met commercie? Dan is dit een functie voor jou!

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit misschien een functie voor jou!

Monteur/chef werkplaats

Met jouw technische kennis, liefde voor logistiek en twee rechterhanden zorg jij ervoor dat alle voertuigen in de werkplaats goed onderhouden worden. Een afwisselende en uitdagende functie vol met doorgroeimogelijkheden!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in een gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!