Vacatures werkenbij-websites

 

Werken bij KBC badkamers en keukens

KBC, gevestigd in Scharnegoutum, is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van keukens, sanitair en vloeren. Met KBC doe je niet kil zaken, bij KBC kom je thuis. Ze staan bekend om de goede service die geleverd wordt, geven transparant advies en ontzorgen de klant volledig. Eerlijk advies en hoogwardige service zijn de pijlers binnen het bedrijf. Ook voor de medewerkers vinden zij eerlijkheid belangrijk en zijn ze erg collegiaal. Als medewerker van KBC kom je terecht in een gezellig en toegankelijk familiebedrijf. Een organisatie waar je nooit alleen voor een probleem zal komen te staan. KBC vindt het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en noemen het ook wel eens de 'KBC-familie'.

Ook lid worden van de 'KBC-familie'? Bekijk de vacatures via: werkenbijkbc.nl

Werken bij Kwant Controls

Kwant Controls, gevestigd in Sneek, is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen. Door continue te innoveren, door onder andere samenwerkingen met universiteit van Groningen en het Innovation Cluster Drachten (ICD), wordt Kwant Controls gezien als leidend voor de niche van human machine interface waarin Kwant Controls opereert.

Bekijk de vacatures van Kwant Controls via: werkenbijkwantcontrols.nl
 

Werken bij Energiewacht Groep

Energiewacht Groep is Nederlands grootste serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen. Met als missie; klanten op het gebied van het hele binnenklimaat duurzaam te ontzorgen. Energieadvies. Veiligheidskeuringen. Woningisolatie. Veiligheidssystemen. Woningventilatie. Zonneboilers. Zonnepanelen. Warmtepompen.

Duurzaam zijn we ook in de keuzes die we maken qua planning, wagenpark, materialen, apparatuur en gebouwen.

280 gemotiveerde mensen staan vanuit 6 vestigingen dagelijks klaar voor ruim 280.000 particuliere en zakelijke klanten in Friesland, W-Overijssel, Z-Drenthe, Utrecht, kop van Noord-Holland, Flevoland, Salland en Gelderland.

Energiewacht Groep staat bekend als een uitstekende werkgever.

Bekijk de vacatures van Energiewacht Groep via: werkenbijenergiewachtgroep.nl

Werken bij Zebra technologies

Zebra Technologies is wereldmarkt leider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Bekijk de vacatures van Zebra technologies via: werkenbijzebra.nl

Werken bij Vriesia glas

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan zij klaar voor de klanten, om ze zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden zij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven zijn naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is een plezier om aan te werken!

Bekijk de vacatures van Vriesia glas via: werkenbijvriesiaglas.nl

Werken bij Vanquish Yachtbuilding

Vanquish Yachtbuilding B.V., gevestigd in Steenwijk, loopt vanaf haar start in 2014 voorop in de ontwikkeling en bouw van handgemaakte aluminium luxe motorboten, die verkocht worden over de gehele wereld. Bestemd voor zeer kritische klanten die op zoek zijn naar bijzondere boten met een enorme uitstraling. En die zich onderscheiden door hun vormgeving en prestaties.

Om het succes van Vanquish en de daarmee gepaard gaande groei in goede banen te leiden zijn zij op zoek naar vakmensen die aan het succes willen bijdragen.

Bekijk de vacatures van Vanquish via: werkenbijvanquishyachtbuilding.nl


 

Werken bij Yme Kuiper

Yme Kuiper importeert rozijnen en krenten, zaden, noten en gedroogde (zuid)vruchten, zout en speciale suikers over de hele wereld. Deze worden verhandelt in Nederland en de rest van Europa. Producten worden in kleine verpakkingen, maar ook in bulk geleverd aan de klant.

Bij Yme Kuiper komen ambitie, groei en talent samen. Door de toenemende vraag naar onze producten hebben ze behoefte aan nieuwe collega's.

Bekijk de vacatures van Yme Kuiper via: werkenbijymekuiper.nl


 

 

Monteur deurtechniek

Heb jij twee rechterhanden? Werk je graag in een gezellig team en wil je onderdeel worden van een groeiende organisatie? Wij zijn op zoek naar een monteur deurtechniek! Een afwisselende functie met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. 

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Elektromonteur

Eindelijk, daar is-ie dan; de functie waar jij al jouw ambities kwijt kunt als elektromonteur! Ben je gek op boten, elektro en alles wat er mee te maken heeft? Werk je graag in een omgeving waar je omringt wordt door collega’s die er hier hetzelfde over denken? Dan is dit de functie voor jou!

1e monteur installatietechniek

Ben jij een installatiemonteur met ervaring in de renovatie/woningbouw en ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Ga aan de slag als 1e monteur installatietechniek bij Wagenaar! Een mooie kans waar jouw talenten en input echt het verschil kunnen maken.

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Chauffeur knijperauto

Ben je gek op rijden, maar word je pas echt enthousiast als je ook aan de knoppen van de kraan mag zitten? Manoeuvreer jij zonder problemen de knijperauto door de wegen? Ga dan aan de slag als chauffeur knijperauto in de grond, weg- en waterbouw.

Sales coördinator

Als binnendienst medewerker/sales coördinator speel jij in op de marktkansen. Met jouw analytische en commerciële inzicht ben jij van grote waarde voor Yme Kuiper!

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Technisch/logistiek medewerker

Het voorraadbeheer, klantcontact, planning en logistieke proces, jij draait je hand er niet voor om als technisch/logistiek medewerker! Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Uitvoerder hoveniers

Heb jij ervaring in de groenvoorziening en het aansturen van een team? Zou je het leuk vinden om je kennis over te dragen in een sociale organisatie met een maatschappelijk doel? Dan is dit een functie voor jou!

Heftruckchauffeur

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en werk je graag samen in een gezellig team? Dan is dit een functie voor jou!

Chauffeur mixwagen

Als chauffeur bij deze organisatie kom jij bij de mooiste, agrarische bedrijven! Een afwisselende baan met veel vrijheid.

Podotherapeut

Met jouw kennis kun je kiezen uit veel vacatures. Waarom je keuze nu juist op deze moet vallen? Bijvoorbeeld omdat je hier de kans krijgt je eigen podotherapiepraktijk vorm te geven naar eigen inzicht binnen een vakkundig en multidisciplinair bedrijf. Én mocht het na de proeftijd van beide kanten goed bevallen krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Timmerman/bouwvakker

Van kantoorpand tot luxe appartementencomplex, jij zorgt ervoor als timmerman! Een afwisselende baan waarbij, na een inwerkperiode, een vast contract zeker behoort tot de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Magazijnmedewerker

Houd jij van aanpakken? Werk je graag in een gezellig en gemotiveerd team die houden van hard werken, maar ook van een grapje? En heb je daarnaast interesse en/of kennis van de bouwbranche? Dan kan dit zomaar eens een baan zijn voor jou!

Productieleider

Neem jij graag initiatief en houd je van een omgeving die dagelijks verandert? Heb je ervaring als productieleider, sta je stevig in je schoenen en zoek je en nieuwe uitdaging waar jouw kennis, inzet en initiatief echt van waarde is? Dan is dit een vacature voor jou!

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als junior monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Geen werkervaring? Geen probleem! Ons enthousiaste en toegankelijke team heeft voldoende kennis en ervaring om jou alles te leren wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot topmonteur! Ook deel uitmaken van onze enthousiaste 'KBC-familie'? Lees dan verder!

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan vind je hem hier!

Monteur/chef werkplaats

Met jouw technische kennis, liefde voor logistiek en twee rechterhanden zorg jij ervoor dat alle voertuigen in de werkplaats goed onderhouden worden. Een afwisselende en uitdagende functie vol met doorgroeimogelijkheden!

Systeem/netwerkbeheerder

Heb jij de Rubik’s Kubus zo opgelost? Doorgrond jij problemen tot op het laatste bitje? Heb je verstand van IT en netwerken in de breedste zin? En wil je werken in een organisatie met veel vrijheid en ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Medisch pedicure

Ben jij een medisch pedicure die net even een stapje extra zet en de verwachting graag overtreft? Zoek je een fijne werkomgeving waarbij je samenwerkt in een vakkundig en gevarieerd team? Dan is dit een functie voor jou!

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Wij zijn op zoek naar een tweede bedrijfswagenmonteur! Geen werkervaring? Geen probleem! Een mbo diploma Bedrijfsautotechnicus is voldoende.