Jij zoekt. Wij vinden.

GoudenFriezen

Je bent 50+ en wilt graag aan de slag. Je bent vitaal, gemotiveerd, flexibel en goed gekwalificeerd. Dan is Jobz-on GoudenFriezen jouw arbeidsbemiddelaar!

Met Jobz-on GoudenFriezen sta je sterk in deze hectische arbeidsmarkt. Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek om je wensen, behoeftes en kansen in kaart te brengen. Hierbij stellen wij ons realistisch op en geven we oprechte feedback en een eerlijke inschatting van je mogelijkheden.

Werken via Jobz-on GoudenFriezen is voor zowel de 50+ werkzoekende als voor de nieuwe werkgever vaak een hele goede, laagdrempelige manier om iemand in te laten stromen binnen een organisatie.

Werken via Jobz-on GoudenFriezen biedt verschillende voordelen, variërend van het opdoen van nieuwe ervaring, in het werkritme blijven tot de kans op een vaste baan én de grote plus om te solliciteren als werkende.

Ook GoudenFries worden? Neem contact op!

Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Servicemonteur

De inspectie, het onderhoud, reparatie en renovatie aan verschillende installaties daar houd jij je allemaal mee bezig als servicemonteur bij deze organisatie werkzaam op het gebied van machinetechnologie en watermanagement. Een afwisselende en uitdagende baan!

Productiemedewerker metaal

Heb jij twee rechterhanden, enig kennis van staal en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een productie medewerker metaal. 

Vrachtwagenmonteur

Werkervaring in de landbouwtechniek en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een enthousiast en veelzijdige bedrijfswagengarage zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur!

(Internationaal) Project Manager

Verantwoordelijk voor het in- en extern coördineren van activiteiten tijdens alle fases van een of meerdere multidisciplinaire projecten, dat ben jij als Project Manager bij Titan! Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, gemotiveerd en hecht team dat waar ook ter wereld geen uitdaging uit de weg gaat!

Technisch binnendienst medewerker

Van offertes tot het programmeren van duurzame installaties jij regelt het allemaal als technisch binnendienst medewerker. Een uitdagende baan vol met mogelijkheden waarbij techniek, duurzaamheid en de agrarische sector samenkomen!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een schoolverlater installatietechniek voor de functie van monteur sanitair. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Allround monteur tuinkamers & serres

Onze opdrachtgever plaatst kunststofkozijnen bij particulieren maar ook bij woningbouwverenigingen. Tevens zijn ze goed in plaatsen van dakkapellen, tuinkamers, serres, wind- en zonwering. Kwaliteit en service staat bij hen voorop.

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Assistent hovenier

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en maak je graag echt iets moois? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Loodsmedewerker logistiek

Laden. lossen en het efficiënt inrichten van de vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens klaar zijn voor vertrek. In deze functie als loodsmedewerker ga jij lekker fysiek aan de slag bij onze logistieke opdrachtgever in Sneek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de organisatie een betrouwbare logistieke partner is en blijft!


Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Onderhoudsschilders

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je als schilder snel en netjes aan het werk? Dan is dit een functie voor jou!

Timmerman

Hou jij van het maken van mooie meubels, mooie producten maken met hoge kwaliteit? Dan is dit een functie voor jou!

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk!

Glaszetter/schilder

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van Glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!

Straler/spuiter

Ervaring met het stralen en spuiten van stalen profielen en constructies? & wil je snel aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid.Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Adviseur/monteur elektrisch varen

Zijn duurzaamheid, watersport, techniek en samenwerken termen waar jij enthousiast van wordt? Dan is dit een functie voor jou! In de functie van adviseur/ monteur elektrisch varen komen deze termen samen en zorg jij er met jouw passie voor dat meer mensen elektrisch gaan varen.