Jij zoekt. Wij vinden.

Detacheren

Zeker van werk en inkomen? Laat je detacheren door ons: een maatwerk dienstverband in een werkomgeving waar je kunt laten zien wat je waard bent. We lenen je (voor bepaalde of onbepaalde tijd) als het ware uit aan één of meerdere opdrachtgevers.

Wij worden dan jouw werkgever en zorgen voor alles. Loopbaanbegeleiding, urenadministratie, de juiste arbeidsvoorwaarden en uitbetaling van je salaris.

Jobz-on detachering: onderscheidend door onze ervaring en ons netwerk. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Monteur deurtechniek

Heb jij twee rechterhanden? Werk je graag in een gezellig team en wil je onderdeel worden van een groeiende organisatie? Wij zijn op zoek naar een monteur deurtechniek! Een afwisselende functie met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. 

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

Elektromonteur

Eindelijk, daar is-ie dan; de functie waar jij al jouw ambities kwijt kunt als elektromonteur! Ben je gek op boten, elektro en alles wat er mee te maken heeft? Werk je graag in een omgeving waar je omringt wordt door collega’s die er hier hetzelfde over denken? Dan is dit de functie voor jou!

1e monteur installatietechniek

Ben jij een installatiemonteur met ervaring in de renovatie/woningbouw en ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Ga aan de slag als 1e monteur installatietechniek bij Wagenaar! Een mooie kans waar jouw talenten en input echt het verschil kunnen maken.

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Chauffeur knijperauto

Ben je gek op rijden, maar word je pas echt enthousiast als je ook aan de knoppen van de kraan mag zitten? Manoeuvreer jij zonder problemen de knijperauto door de wegen? Ga dan aan de slag als chauffeur knijperauto in de grond, weg- en waterbouw.

Sales coördinator

Als binnendienst medewerker/sales coördinator speel jij in op de marktkansen. Met jouw analytische en commerciële inzicht ben jij van grote waarde voor Yme Kuiper!

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Technisch/logistiek medewerker

Het voorraadbeheer, klantcontact, planning en logistieke proces, jij draait je hand er niet voor om als technisch/logistiek medewerker! Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Uitvoerder hoveniers

Heb jij ervaring in de groenvoorziening en het aansturen van een team? Zou je het leuk vinden om je kennis over te dragen in een sociale organisatie met een maatschappelijk doel? Dan is dit een functie voor jou!

Heftruckchauffeur

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en werk je graag samen in een gezellig team? Dan is dit een functie voor jou!

Chauffeur mixwagen

Als chauffeur bij deze organisatie kom jij bij de mooiste, agrarische bedrijven! Een afwisselende baan met veel vrijheid.

Podotherapeut

Met jouw kennis kun je kiezen uit veel vacatures. Waarom je keuze nu juist op deze moet vallen? Bijvoorbeeld omdat je hier de kans krijgt je eigen podotherapiepraktijk vorm te geven naar eigen inzicht binnen een vakkundig en multidisciplinair bedrijf. Én mocht het na de proeftijd van beide kanten goed bevallen krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Timmerman/bouwvakker

Van kantoorpand tot luxe appartementencomplex, jij zorgt ervoor als timmerman! Een afwisselende baan waarbij, na een inwerkperiode, een vast contract zeker behoort tot de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Magazijnmedewerker

Houd jij van aanpakken? Werk je graag in een gezellig en gemotiveerd team die houden van hard werken, maar ook van een grapje? En heb je daarnaast interesse en/of kennis van de bouwbranche? Dan kan dit zomaar eens een baan zijn voor jou!

Productieleider

Neem jij graag initiatief en houd je van een omgeving die dagelijks verandert? Heb je ervaring als productieleider, sta je stevig in je schoenen en zoek je en nieuwe uitdaging waar jouw kennis, inzet en initiatief echt van waarde is? Dan is dit een vacature voor jou!

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Junior monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als junior monteur sanitair. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Geen werkervaring? Geen probleem! Ons enthousiaste en toegankelijke team heeft voldoende kennis en ervaring om jou alles te leren wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot topmonteur! Ook deel uitmaken van onze enthousiaste 'KBC-familie'? Lees dan verder!

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan vind je hem hier!

Monteur/chef werkplaats

Met jouw technische kennis, liefde voor logistiek en twee rechterhanden zorg jij ervoor dat alle voertuigen in de werkplaats goed onderhouden worden. Een afwisselende en uitdagende functie vol met doorgroeimogelijkheden!

Systeem/netwerkbeheerder

Heb jij de Rubik’s Kubus zo opgelost? Doorgrond jij problemen tot op het laatste bitje? Heb je verstand van IT en netwerken in de breedste zin? En wil je werken in een organisatie met veel vrijheid en ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Medisch pedicure

Ben jij een medisch pedicure die net even een stapje extra zet en de verwachting graag overtreft? Zoek je een fijne werkomgeving waarbij je samenwerkt in een vakkundig en gevarieerd team? Dan is dit een functie voor jou!

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Wij zijn op zoek naar een tweede bedrijfswagenmonteur! Geen werkervaring? Geen probleem! Een mbo diploma Bedrijfsautotechnicus is voldoende.