Jij zoekt. Wij vinden.

WerkenBij

 

Wat is 'WerkenBij'?

In ons ‘WerkenBij’-concept creëren wij een exclusief wervingskanaal voor uw bedrijf. Een werkenBij-website speciaal gemaakt voor uw organisatie. Op deze website worden vacatures geplaatst en wordt uw bedrijf op de juiste manier gepresenteerd. Anders dan bij uw bedrijfswebsite is de doelgroep hier potentiële werknemers. Op de website wordt het werken bij uw bedrijf, onderscheidend vermogen hiervan en identiteit (uw employer brand) benadrukt.

Naast de WerkenBij-website bieden wij bij dit concept ook de complete communicatie rondom. Zo zorgen wij dat de website en vacatures vindbaar zijn in Google, nemen wij de vacatures en website mee in onze social media-uitingen, worden de vacatures gedeeld op verschillende Jobboards en in onze nieuwsbrieven naar werkzoekende. We verhogen hiermee de naamsbekendheid en vindbaarheid van uw bedrijf.

Waarom een 'WerkenBij'-website

Een WerkenBij-website is een krachtig platform dat door middel van video, foto en tekst direct een beeld schets van uw bedrijf. De cultuur en de organisatie komen op deze manier op een duidelijke manier naar voren. Met een WerkenBij-website laat u uw empolyer brand spreken. Potentiële medewerkers krijgen hierdoor een compleet beeld van de organisatie en hebben direct het idee waar ze solliciteren.

Een WerkenBij-website biedt de ruimte om beleving rondom uw bedrijf te creëren. Het is de ideale manier om kandidaten kennis te laten nemen van de kernwaarden van het bedrijf. Om zo de juiste, passende kandidaat te vinden voor de functie. Daarnaast vergroot een WerkenBij-website de vindbaarheid van de vacature(s).

De stappen

 1. Allereerst gaan we uw employer brand definiëren. De identiteit, onderscheidend vermogen en kernwaarden. Dit doen we door met u en eventueel medewerkers in gesprek te gaan, om een compleet mogelijk beeld van uw bedrijf te krijgen. Hierbij brengen wij ook de doelgroep in kaart door middel van een persona (de ideale kandidaat).
   
 2. Aan de hand van uw employer brand maken wij een website; werkenbijbedrijfsnaam.nl.Passend bij de huisstijl en employer brand van uw bedrijf.
   
 3. Vacatures (her)schrijven. Afhankelijk van de vacature, (her)schrijven wij deze richting de juiste
  doelgroep.
   
 4. Communicatie rondom de ‘WerkenBij’-website. De vacature wordt gedeeld op de ‘WerkenBij’-website, verschillende jobboards, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien nodig een (gesponsorde) campagne om de juiste doelgroep te bereiken, eventuele kosten hiervoor zijn in overleg.
   
 5. Werven! Aan de hand van de vacature en ‘WerkenBij’-website gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Soms weet de ideale kandidaat nog niet dat hij voor u gaat werken.
 6. Selectie & afhandeling kandidaten. Van tijdelijk tot vast, van zzp’er tot oproepkracht. Wij verzorgen de gehele werving en selectie.

 7. De nieuwe medewerkers gaan aan de slag!

Ook je eigen WerkenBij-concept? Neem contact op!

WerkenBijKwantControls. Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

WerkenBijEnergiewachtgroep. Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

WerkenBijZebra. Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkenbijvriesiaglas.nl Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

WerkenBijYmeKuiper. Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

 

Technisch medewerker nieuwbouw jachten

De mooiste jachten van de hoogste kwaliteit, dat is waar jij samen met je collega's de laatste hand aan legt als technisch medewerker. Een afwisselende baan bij een prachtig bedrijf vol met mogelijkheden!

Productiemedewerker RVS

Het maken van de mooiste RVS producten voor de interieurbouw en projectinrichtingen, daar hebben wij jou bij nodig! Als Productiemedewerker RVS bij dit fijne en toegankelijke bedrijf streef jij samen met het team naar de beste kwaliteit. Een leuke fulltime baan met zicht op een vast contract!

Allround Montagemedewerker bij Vriesia

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten ze bij Vriesia Glas. Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als Montagemedewerker in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Medewerker winterstalling allround montage

Trots op het mooie product dat je aflevert. Dat kan je zijn als je aan de slag gaat als medewerker winterstalling allround montage voor dit prachtige bedrijf! Samen met een gezellig en gedreven team draag je zorg voor het maken van de mooiste jachten. 

Monteur Kajuitbouw

Ben jij gek op boten en watersport? Heb je ervaring met het elektrisch aansluiten en bouwen van boten? En ga je graag aan de slag in een enthousiast team om een nieuw model te bouwen? Lees dan snel verder!

Leerling tentmaker zeilmakerij

Heb jij twee rechterhanden? Affiniteit met watersport en wil je graag een vak leren? Dan is dit een functie voor jou!

Monteur deuren/ kozijnen

Afwisselend en uitdagend, dat is deze functie als monteur deuren/ kozijnen bij dit snelgroeiende bedrijf in de bouw! Heb jij twee rechterhanden, houd je van aanpakken en veel plezier in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Commercieel verkoopmedewerker binnendienst

Van orderbegeleiding tot voorraadbeheer en van klanten adviseren tot administratie, jij regelt het allemaal als commercieel verkoopmedewerker binnendienst bij deze jonge, groeiende organisatie! Een leuke, uitdagende en afwisselende functie met zicht op een vast contract!

Commercieel binnendienst medewerker

Enthousiaste en tevreden klanten, daar zorg jij voor als commercieel binnendienst medewerker! Samen met het verkoopteam ben jij het aanspreekpunt van zowel de klanten als de hoveniers en de leveranciers. Samen gaan jullie voor volledige klanttevredenheid! Een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur per week met zicht op een vast contract.


Timmerman jachtbouw

Met jouw twee rechterhanden, technisch inzicht en nauwkeurige manier van werken zorg jij samen met het gemotiveerde team voor de afmontage van de mooiste schepen. Een leuke, afwisselende functie bij een prachtig bedrijf!

Medewerker magazijn/productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende allround functie waar fysieke werkzaamheden afgewisseld worden met klantcontact? Een baan waar je samenwerkt in een fijn en gedreven team met kwaliteit en service hoog in het vaandel? Dan is dit een functie voor jou!

Commerciële vestigingsmanager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zie jij het wel zitten om een nieuwe vestiging op te zetten met bijbehorende verantwoordelijkheden zoals leidinggeven en commerciële verkoop? Dan is dit een functie voor jou!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in geen gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!

Taxichauffeur

Houd jij ervan om lekker onderweg te zijn? Veel verschillende mensen te ontmoeten en afwisseling in je werk? Dan is dit een functie voor jou!

Taxichauffeur | bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Een die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Vind je het daarnaast leuk om mensen te ontmoeten en auto te rijden? Dan is dit een functie voor jou!

Monteur sanitair

De mooiste badkamers van hoge kwaliteit daar zorg jij voor als monteur sanitair bij KBC in Scharnegoutum. Een afwisselende functie waarbij je veel op locatie aan de slag bent. Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf met een fijne en gezellige werksfeer. Ook deel uitmaken van deze enthousiaste “KBC-familie”? Lees dan verder!

Productiemedewerker Metaal

Wil je snel aan de slag? Heb je ervaring met het werken met een bovenloopkraan? En werk je graag in een fijn bedrijf met enthousiaste medewerkers? Lees dan snel verder!

Werken bij Yme Kuiper: Productiemedewerker oproep

Wil jij werken bij een grote speler in de foodindustrie? Werken met de nieuwste technologieën in een bedrijf met een gezellige, informele werksfeer? Ga aan de slag als productiemedewerker bij Yme Kuiper! 

Poetser luxe jachten

Afspoelen, poetsen en polijsten zo zorg jij er als poetser voor dat de mooiste jachten, nog mooier worden. Een leuke, afwisselende functie waarbij je echt eer van je werk hebt!

Scheepstimmerman/ meubelmaker

Ben jij graag met je handen bezig? Heb je ervaring als meubelmaker of timmerman en ben je gek op boten en watersport? Wil je jouw passie combineren met je werk? Ga dan aan de slag als timmerman in de scheepsbouw!

Werkvoorbereider Sanitair

De schakel tussen monteurs,de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Allround medewerker sloepen

Ben je handig of heb je ervaring in de autotechniek/elektrotechniek, montage of onderhoud? Dan zijn wij op zoek naar jou!