Jij zoekt. Wij vinden.

WerkenBij-concept

 

Wat is 'WerkenBij"?


In ons 'WerkenBij'-concept creeëren wij een exclusief wervingskanaal voor uw bedrijf. Een werkenBij-website speciaal gemaakt voor uw organisatie. Op deze website worden vacatures geplaatst en wordt uw bedrijf op de juiste manier gepresenteerd. Anders dan bij uw bedrijfswebsite is de doelgroep hier potentiële werknemers. Op de website wordt het werken bij uw bedrijf, onderscheidend vermogen hiervan en ideniteit (uw employer brand) benadrukt.

In ons 'WerkenBij'-concept creeëren wij een exclusief wervingskanaal voor uw bedrijf. Een werkenBij-website speciaal gemaakt voor uw organisatie. Op deze website worden vacatures geplaatst en wordt uw bedrijf op de juiste manier gepresenteerd. Anders dan bij uw bedrijfswebsite is de doelgroep hier potentiële werknemers. Op de website wordt het werken bij uw bedrijf, onderscheidend vermogen hiervan en ideniteit (uw employer brand) benadrukt.

Naast de WerkenBij-website bieden wij bij dit concept ook de complete communicatie rondom. Zo zorgen wij dat de website en vacatures vindbaar zijn in Google, nemen wij de vacatures en website mee in onze social media-uitingen, worden vacatures gedeeld op verschillende jobboards en in onze nieuwsbrieven naar werkzoekenden in ons systeem. We verhogen hiermee de naamsbekendheid en vindbaarheid van uw bedrijf.
 

Waarom een 'WerkenBij'-website?

Een WerkenBij-website is een krachtig platform dat door middel van video, foto en tekst direct een beeld schetst van uw bedrijf. De cultuur en de organisatie komen op deze manier op een duidelijk manier naar voren. Met een WerkenBij-website laat u uw employer brand spreken! Potentiële medewerkers krijgen hierdoor een compleet beeld van de organisatie en hebben direct het idee waar ze solliciteren.

Een WerkenBij-website biedt de ruimte om beleving rondom uw bedrijf creeëren. Het is de ideale menier om kandidaten kennis te laten nemen van de kernwaarden van het bedrijf. Om zo de juiste en passende kandidaat te vinden voor de functie. Daarnaast vergroot een WerkenBij-website de vindbaarheid van de vacature(s).

Employer Branding

Employer branding is kort omschreven de repuatie van een bedrijf als werkgever. Dit hangt samen met het imago. Het imago is de manier waarop een organisatie wordt waargenomen door externe groepen. Met een goede employer branding zorgt u ervoor dat u als werkgever op een positieve manier overkomt op (potentiële) werknemeres. Hoe beter u in staat bent om te laten zien wat u interessant maakt als werkgever, hoe gemakkelijker u de juiste mensen vindt.


De stappen

1. Allereerst gaan we uw employer brand definiëren. De identiteit, onderscheidend vermogen en kernwaarden. Dit doen we door met u en eventuele medewerkers in gesprek te gaan, om een compleet mogelijk beeld van uw bedrijf te krijgen. Hierbij brengen wij ook de doelgroep in kaart door middel van een persona (de ideale kandidaat).

2. Aan de hand van uw employer brand maken wij een website; werkenbijbedrijfsnaam.nl. Passend bij de huisstijl en employer brand van uw bedrijf.

3. Vacatures (her)schrijven. Afhankelijk van de vacature, (her)schrijven wij deze in de richting van de juiste doelgroep.

4. Communicatie rondom de 'WerkenBij'-website. De vacature wordt gedeeld op de werkenbij-website, verschillende jobboards, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien nodig een (gesponsorde) campagne om de juiste doelgroep te bereiken, eventuele kosten hiervoor zijn in overleg.

5. Werven! Aan de hand van de vacature en werkenbij-website gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Soms weet de ideale kandidaat nog niet hij voor u gaat werken!

 

WerkenBijKwantControls.nl Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

 

WerkenbijVanquishyachtbuilding.nlEen door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

WerkenBijEnergiewachtgroep.nl Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

WerkenBijZebra.nl Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkenbijvriesiaglas.nl Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

WerkenBijYmeKuiper. Een door ons gerealiseerde WerkenBij-website.

 

Parttime vrachtwagenchauffeur dagritten

Voel jij je helemaal thuis op de vrachtwagen? En ben je op zoek naar een afwisselende uitdaging waarbij je veel onderweg bent, maar waar jouw sociale leven niet aan onderdoor gaat? Dan is deze functie iets voor jou!

Open sollicitatie

Zit de juiste vacature er voor jou niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je dat wij ons netwerk gebruiken om jou aan een mooie baan te helpen? Doe dan een open sollicitatie!

Junior werkvoorbereider/tekenaar

De schakel tussen monteurs, de verkoopafdeling en onderaannemers dat ben jij als werkvoorbereider. Jij draagt zorg voor de juiste uitvoer van de verschillende projecten en denkt mee met de klant waardoor je zorgt voor volledige tevredenheid. Een leuke en afwisselende functie bij keuken-en badkamer specialist KBC!

Assemblage medewerker/technische productiemedewerker

Heb jij ervaring als assemblage medewerker? Zet jij graag met een gedreven team je schouders er onder en kun jij nauwkeurig werken? Dan is dit een functie voor jou!

Leerling teakdekken boten

Heb jij twee rechterhanden? Houd je van boten, watersport en werk je graag met je handen? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Opperman

Als opperman zorg jij ervoor dat alle materialen klaarliggen voor gebruik, ondersteun je de vaklui in de bouw en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een leuke, afwisselende functie bij een gedreven organisatie met ambitie.

Commercieel medewerker binnendienst/verkoop buitendienst

Combineer jij jouw bouwkundige kennis graag met jouw commerciële talenten? En heb je graag veel klantencontact? Ga dan aan de slag als commercieel medewerker binnendienst/verkoop binnendienst Wij zoeken een bouwtechnische specialist met commerciële talenten.


Meewerkend voorman montage

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten wij! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij. Als meewerkend voorman van de afdeling tuinkamers & serres draag jij hieraan bij en heb je dagelijks klantcontact. Ben jij een ervaren monteur van veranda's/buitenleven met leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een leuke functie voor jou!

Technisch/logistiek medewerker

Het voorraadbeheer, klantcontact, planning en logistieke proces, jij draait je hand er niet voor om als technisch/logistiek medewerker! Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle organisatie in de agrarische sector.

Tweede bedrijfswagenmonteur

Ben jij gek op trucks, techniek, auto's en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een mbo BAT diploma en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit een functie voor jou!

Rij-instructeur B

Het rijden in een auto, zeker en veilig de weg op, jij helpt hierbij als rij-instructeur B. Met jouw enthousiasme help je, veelal jonge, leerlingen succesvol naar het rij-examen. 

Allround Timmerman

Van het renoveren van een complete woning tot het vervangen van kozijnen en van het maken van een kapconstructie tot het stellen van deuren, jij houdt je overal mee bezig als allround timmerman! Een veelzijdige functie bij een bedrijf sterk in elk bouwwerk en direct de mogelijkheid tot een vast contract!

Allround kozijnen monteur

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als allround kozijnen monteur in Sneek om omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Allround monteur jachtbouw

Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als allround monteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren zij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als zij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.

E achter B rij-instructeur

Als rij-instructeur E achter B heb jij een enorme drive om kennis over te dragen. Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en enthousiasme help je al je leerlingen succesvol naar het examen. 

Motorinstructeur

Ben je enthousiast over motorrijden en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Ben je in het bezit van een A WRM bevoegdheid of bereid deze te halen? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!

Allround montage tuinkamers & serres

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zet Vriesia Glas in Sneek! Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project een plezier om aan te werken en maken zij vele mensen blij! Als allround monteur/montagemedewerker tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks veel klantcontact.

Commercieel technisch medewerker

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en help je klanten graag met jou specifieke kennis? Heb je bouwkundig inzicht en combineer je dit graag met commercie? Dan is dit een functie voor jou!

Eerste bedrijfswagenmonteur

Gek op auto's, trucks en alles wat er mee te maken heeft? Heb je een opleiding richting bedrijfsautotechniek afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan is dit misschien een functie voor jou!

Monteur/chef werkplaats

Met jouw technische kennis, liefde voor logistiek en twee rechterhanden zorg jij ervoor dat alle voertuigen in de werkplaats goed onderhouden worden. Een afwisselende en uitdagende functie vol met doorgroeimogelijkheden!

CNC-frezer

Het bewerken van verschillende metalen producten daar hebben wij jou bij nodig. Als CNC Frezer bij dit moderne bedrijf werk jij met verschillende CNC gestuurde freesmachines in een gedreven team. Een afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling!