Werken bij

Bij ‘Werken bij’ creëert Jobz-on een exclusief wervingskanaal voor jouw bedrijf. Op deze Werkenbij-website worden op een wervende, aantrekkelijke en passende wijze vacatures geplaatst waarbij het DNA van je bedrijf het uitgangspunt vormt. Maatwerk. Flexibel. Effectief.

Een WerkenBij-website is een krachtig platform voor je bedrijf.

Door middel van video, foto en tekst wordt direct een helder beeld geschetst van jouw bedrijf.

Wij werken onder andere voor:

Werken bij

Wij regelen de complete communicatie en online vindbaarheid en verzorgen de selectie van de kandidaten.

Een Werkenbij-website is een krachtig platform dat werkzoekenden door middel van content (video, foto en tekst) direct een beeld geeft van de cultuur en organisatie van je bedrijf. Hierdoor is dit de ideale manier om kandidaten kennis te laten maken met de kernwaarden van het bedrijf. Daarnaast vergroot een Werkenbij-website de online vindbaarheid van de vacatures en hierdoor je naamsbekendheid, oftewel je "employer branding".

Kort omschreven is "employer branding" de reputatie en imago die een bedrijf heeft als (potentiële) werkgever. Met een goede employer branding zorg je ervoor dat je als werkgever op een positieve manier overkomt op (potentiële) werknemers. Hoe beter je in staat bent om te laten zien wat jou interessant maakt als werkgever, hoe gemakkelijker je de juiste mensen vindt.

De Stappen

  • Employer brand definiërenAllereerst gaan we je employer brand definiëren. De identiteit, het onderscheidend vermogen en kernwaarden. Dit doen we door met je en eventuele medewerkers in gesprek te gaan. Hierbij brengen wij ook de doelgroep in kaart door middel van een persona (de ideale kandidaat).
  • Website maken passend binnen de huisstijl.Aan de hand van je employer brand maken wij een website; werkenbijbedrijfsnaam.nl. Passend bij de huisstijl en employer brand van je bedrijf.
  • Vacatures (her)schrijvenAfhankelijk van de vacature, (her)schrijven wij deze in de richting van de juiste doelgroep.
  • Communicatie rondom de website.De vacature wordt gedeeld op de werkenbij-website, verschillende jobboards, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien nodig een (gesponsorde) campagne om de juiste doelgroep te bereiken, eventuele kosten hiervoor zijn in overleg.
  • Werven!Aan de hand van de vacature en werkenbij-website gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Soms weet de ideale kandidaat nog niet dat hij voor je gaat werken.

Willen jullie meer bekendheid genereren voor de vacature bij jullie prachtige onderneming? Bekijk dan Vacaturebij wat wij jullie hierin kunnen bieden.