Jij zoekt. Wij vinden.

Uitzenden

De beste man of vrouw op de juiste plek. Snel, effectief en perfect geregeld. Dat is waar Jobz-on uitzendbureau voor staat. Want wij kennen de markt, beschikken over een uitstekend netwerk en kennen de werkzoekers. 

Uitzendkrachten inhuren bij Jobz-on uitzendbureau heeft veel voordelen. Het belangrijkste pluspunt is dat je de uitzendkracht alleen hoeft in te zetten wanneer je iemand nodig hebt.

Verder is een uitzendkracht niet bij jou in dienst; maar bij Jobz-on uitzendbureau. Wij zijn dus verantwoordelijk voor salarisuitbetaling, afdracht van fiscale premies en heffingen, vakantiedagen, ziekte-perikelen, de aaropgave en de andere rompslomp.

Jobz-on uitzendbureau. Snel, simpel en doeltreffend geregeld. Ingewikkelder hoeft het niet te zijn.

Informeer naar de mogelijkheden!

 

Monteur Slimme Meters

Sterke affiniteit met techniek maar niet de juiste papieren om aan de slag te gaan? Wij zijn op zoek naar mensen die een sterkte affiniteit hebben met techniek en graag aan de slag willen Slimme Meter monteur! Lees verder voor meer informatie.

Medewerker zagerij metaal

Wij zoeken een machine bediende in de metaal, die technisch onderlegd is.

Productiemedewerker | Machinebediende

Voor onze klant Yme Kuiper zoeken wij een productiemedewerker. Schoonmaken, controleren, schoonhouden van de werkomgeving, productielijn aanvoeren is jouw dagtaak!

Operators

Voor een opdrachtgever in Franeker zijn wij op zoek naar operators. Ben je op zoek naar een bedrijf waar je tijd krijgt om het vak te leren? Het is een baan voor langere tijd en je komt terecht in een hecht en gezellig team.

Distributiechauffeur(s)

Vandaag voor 23.59 besteld is morgen in huis. Leuk zo'n snelle service maar dat betekent wel dat er op de achterkant heel wat moet gebeuren om dit voor elkaar te boksen. Ben jij benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurd? Lees dan even verder. 

Servicemonteur

Heb jij technische kennis en werk je graag op verschillende locaties? Dan is dit wellicht jouw ideale baan!

Werkplaatschef

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn wij op zoek naar een Werkplaatschef. Ben je verantwoordelijk en kun je goed leiding geven aan een team? Lees dan snel verder!

Operator Meetbanken

Voor onze opdrachtgever in Steenwijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde kandidaat voor Operator Meetbanken. 

Constructiebankwerker/Lasser

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker/Lasser. Heb je ervaring en kan je goed zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

1e monteur bouwmachines

Wie is onze opdrachtgever? Een partij die gespecialiseerd is in machines voor grondverzet, landbouw en de tuin & park branche. Vanuit Heerenveen bedienen zij de klanten door heel Friesland. Het is een no-nonsens organisatie met korte lijnen.

Allround magazijnmedewerker

Allround magazijnmedewerker gezocht!

Expeditiemedewerker

Onze opdrachtgever verwerkt aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal tot maatwerkonderdelen voor een veelvoud aan constructies.

Leidinggevende magazijnmedewerker

Voor een internationale groothandel zijn wij op zoek naar een leidinggevende magazijnmedewerker die van nature overwicht uitstraalt.

Online Marketeer m/v

ONLINE MARKETEER m/v – 32 tot 40 uur per week.

Wij hebben een toffe uitdaging voor een Online Marketeer; je bent een pionier pur sang en je kunt de nieuwste ontwikkelingen vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Monteur winterstalling

Ben je een monteur/sleutelaar en zoek je een afwisselende baan, dan is dit een bijzondere kans!

Accountmanager/adviseur bouw

Wij zoeken een bouwtechnische specialist met commerciële talenten.


Customer Support Medewerker

Onze opdrachtgever is in de dynamische wereld van IT één van de snelst groeiende en innovatieve spelers op het gebied van financiële applicaties wereldwijd. Het platform van onze opdrachtgever biedt klanten een ongeëvenaarde totaaloplossing, één online platform ter ondersteuning van de gehele order-to-cash cyclus: o.a. credit risk & klantacceptatie, beveiligde digitale contractondertekening, e-facturatie, online betalingen, cash applicatie, credit management, collecties, business intelligence. 

Operations Infrastructure Engineer

Onze opdrachtgever is in de dynamische wereld van IT één van de snelst groeiende en innovatieve spelers op het gebied van financiële applicaties wereldwijd. Het platform van onze opdrachtgever biedt klanten een ongeëvenaarde totaaloplossing, één online platform ter ondersteuning van de gehele order-to-cash cyclus: o.a. credit risk & klantacceptatie, beveiligde digitale contractondertekening, e-facturatie, online betalingen, cash applicatie, credit management, collecties, business intelligence. Om de klanten goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar een Operations Infrastructure Engineer.

Chauffeur Nationaal

Als chauffeur bij onze opdrachtgever ben je samen met je collega chauffeurs verantwoordelijk voor de bevoorrading van de winkels in Nederland, België, en Duitsland. Je rijdt meestal een ochtendrit gevolgd door een middagrit met gemiddeld twee tot drie wisselende stops. Ook kun je als chauffeur aangeven dat je overnachtingsritten wilt rijden. Dit gaat dan om gemiddeld één á twee nachten per week. Onze opdrachtgever beschikt over een jong en modern wagenpark, wagens met meesturende achteras.

Schuurder/behandelaar

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van hoogwaardige afwerkingsoplossingen voor het interieur in boten. Denk hierbij aan het herstellen, bijwerken en afwerken van het scheepsinterieur. 

Telefonisch verkoper | Binnendienst medewerker

Commerciële ervaring opdoen? Of lekker aan de slag in een jong en vlot bedrijf als commercieel medewerker binnendienst voor langere tijd? Lees verder voor meer informatie! 

Kanter/Zetter

Onze opdrachtgever is een veelzijdige toeleverancier met een uitgebreid machinepark op het gebied van plaatbewerking, constructie en verspaning. Ze onderscheiden zichzelf met een moderne en volledige geautomatiseerde oppervlaktebehandeling voor staal en aluminium. 

Handige bijrijder

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het projectmatig uitzetten van huisvuilcontainers (‘kliko’s’) bij gemeenten door heel Nederland. Per direct zijn wij op zoek naar een distributiemedewerker.

Assistent Accountant

Accountancy talent gezocht!

Monteur sloepen | winterstalling

Heb jij werkervaring in de autotechniek, offshore, elektrotechniek of ben je gewoon superhandig en wil je nu eens wat anders? Meewerken aan een prachtig product en de mix van jouw ervaringen inzetten? Dan is dit wellicht een leuke job, aan het bedrijf zal het in ieder geval niet liggen! 

Quality Technician/Engineer

Job Summary;


The Quality Technician is responsible for supporting all departments located at the EMEA Distribution Centre, namely Warehousing, Technical Services and Label Manufacturing Operations against Zebra’s highest standard of Quality Control and Assurance. Overall ensuring quality of products, processes and services where the primary focus is our customers. Additionally, the Quality Technician will have a contributing role in further improving the Quality of products, processes and services.

Renovatie Timmerman

Ben jij op zoek naar een tijdelijk project voor ongeveer een half jaar? Lijkt het jou een uitdaging om samen met onze opdrachtgever een kerk om te bouwen tot woonhuis? Lees dan verder!