vind een baan

GoudenFriezen

U zoekt een nieuwe medewerker. Iemand met kennis van zaken, ervaring en de juiste mentaliteit. Een medewerker met een staat van dienst en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij bieden u 'onze' GoudenFriezen. Mensen van 50+ die laten zien wat ze kunnen en graag nog even verder willen. Mensen met een plus achter hun naam én meestal goed geschoold. Met een genuanceerde kijk op carrière maken, loyaal en gemotiveerd.

We hebben het hier over een ondergewaardeerde doelgroep. De vooroordelen zijn hardnekkig, maar onderzoek (TNO arbeid) heeft het tegendeel bewezen. 50plussers zijn minder vaak ziek. Ze hebben daarnaast vaak slimmere werkstrategieën en zo zijn er nog een heel rijtje voordelen te noemen.

Het inschakelen van GoudenFriezen biedt u nog een paar mooie voordelen. In de eerste plaats zijn er aantrekkelijke regelingen vanuit de overheid beschikbaar (zoals loondoorbetaling bij ziekte). En wij ondersteunen onze GoudenFriezen desgewenst met een speedtraining 'on the job'! U hoeft alleen te profiteren van bewezen expertise, inzet en motivatie!

Mogen we u kennis laten maken met Gouden Friezen van uitzendbureau Jobz-on?