Even voorstellen: Gerda Veenstra

Vanaf 1 maart versterkt Gerda ons team bij Jobz-on. Als consulent ondersteunt ze klanten in het werven van nieuw personeel en draagt zij zorg voor een leuke, nieuwe baan voor werkzoekenden. Lees snel verder, dan stelt Gerda zichzelf voor!

Hallo, mijn naam is Gerda Veenstra. Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Jobz-on.

Door mijn opleiding "Personeel en Arbeid" ben ik gaan stagelopen bij een uitzendbureau en sindsdien ben ik al meer dan 15 jaar werkzaam in de uitzendwereld. Ik vind het dan ook nog steeds de allerleukste branche die er bestaat!

Elke dag is anders en de dynamiek die het met zich meebrengt is geweldig. De verschillende soorten vacatures bij bedrijven word ik dan ook onzettend blij van, maar het mooiste blijft toch het moment dat je een juiste match tussen opdrachtgever en uitzendkracht hebt gevonden. Mensen blij maken is namelijk het allermooiste wat er is. Het meedenken met de opdrachtgevers en uitzendkrachten vind ik fijn, vooral als het om duurzaam inzetbaarheid gaat.

Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen. Als hobby mag ik graag volleyballen en hardlopen en graag ga ik regelmatig een biertje drinken met vriendinnen.

Hopelijk mag ik jou binnenkort blij maken met een leuke baan! Benieuwd wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op met mij!