Even voorstellen: Femke Visser

13-09-2022

Vanaf 6 september is Femke ons team komen versterken als stagiaire. Ze volgt de opleiding Office Management Support en gaat aan de slag met administratieve en secretariële werkzaamheden. Graag stellen we Femke aan je voor!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Femke Visser en ik ben 19 jaar oud. Samen met mijn ouders, twee zusjes en broertje woon ik in het centrum van Balk. Ik werk in de horeca in de bediening en ik speel 3 keer in de week volleybal. Ik volg de opleiding Office Management Support op de ROC Friese Poort in Sneek en ik zit nu in mijn laatste jaar.

Via school ben ik terecht gekomen bij Jobz-On, ik heb gesolliciteerd en had meteen een goed gevoel bij de eerste kennismaking. Ik zit nu in mijn eindstage en daarna ben ik klaar met mijn opleiding. Ik zal 5 dagen per week aanwezig zijn. Ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit om mijn stage hier voort te zetten. Er hangt een fijne, gezellige en ontspannen werksfeer en alle collega’s zijn erg behulpzaam.

Contact met mensen vind ik fijn, maar ook ga ik graag zelfstandig te werk. Doordat ik hier verschillende werkzaamheden op mag pikken denk ik dat ik me hier goed kan door ontwikkelen bij Jobz-On.

Hopelijk tot ziens!