Jij zoekt. Wij vinden.

Wij willen ook wel eens winnen…

Winnen. Wij zijn er niet goed in. Staatsloterij, bankgiroloterij, postcodekanjer. Het wordt ‘m niet. Zelfs die rollade bij de verloting van de voetbalclub gaat aan onze neus voorbij. Maar dat echtpaar aan de Troelstrakade in Sneek dat vorige week € 276.000,00 won bij de Postcodeloterij gunnen we het van harte! Want jaloers zijn we nooit.

Eigenlijk moeten we het wel even een beetje nuanceren. Gisteren kwam er een mail van de Postcode-loterij. We mogen een gebreide kersttrui uitzoeken! We weten ook al welke we gaan kiezen. Janet krijgt een schele eland op de borst en Helle de gevilde kalkoen. Laat de kerst maar komen! Hebben wij ook eens iets gewonnen!

Intussen breken wij onze hersenen op ons andere probleem: vacatures invullen. De economie trekt aan. Bedrijven hebben goede mensen nodig. De rode loper hebben we al uitgerold. Het gebak staat klaar voor de goede mensen. Enthousiast. Vakbekwaam. Flexibel. The best man (m/v) on the job: dáár staan we voor.

Wie wint de prijs voor de beste oplossing? Omdat we zelf (bijna) nooit iets winnen, gunnen we jullie die prijs. Lever ons een kandidaat voor een vacature. Wordt dit een match en werkt hij of zij minimaal 80 uur? Dan krijg jij een Bol.com-bon van € 25.00! Deal? Op zoek! Hieronder staan onze gegevens.

Zo: dan gaan we nu onze kersttruien uitpakken en passen.